Hösten är på intågande

Idag har det varit en sån där typisk gråmulen höstdag då man helst bara vill sitta inne med en riktigt bra bok och dricka varm choklad. Jag tycker om hösten, den är vaker och fridfull. Det är verkligen en härlig tid att vara ute i skogen och rida. Skogarna blir så vakra av alla gula löv som fallit ner till marken! Fast egentligen är alla årstider vakra på sitt sätt. Vintern är härlig när man kan få rida i snö, våren är vaker på löven börjar komma och vitsipporna har slagit ut och sommaren är trevlig med fågelsång och värme.

Trotts det gråa ute hade jag massa energi och ville ändå få en massa gjort och kände inte alls för att mysa inomhus. Jag tog med mig Emanuel ut för att slutföra nästa del av soffprojektet. Efter mycket trixande blev jag och emanuel klara med tvåsits delen! Riktigt bra blev det också, nu fattas det bara att klä in den och så ska mamma sy överdragen till dynorna.

På eftermiddagen blev det också en äppelkaka bakad, den första för i år och den var väldigt god! Jag hann också med att sy klart mitt lilla projekt som för stunden är hemlig!

Imorgon ska vi åka en sväng på Skene marten, får se om man kan hitta något roligt där!

Äppelkaka

Bild på Rák från vår hösttur tidigare i veckan

Ringsjön

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0