Ingen lust..

Jag har faktiskt ingen lust att blogga just nu, känner mig bara alltmänt förvirrad igen över framtiden.. Tror jag har börjat tappa lusten för ridningen också, känns inte alls lika roligt när jag inte kan rida min fina tjej.
Sen har jag varit lite nedstämt sedan jag åkte hem från Andreas i tisdags också, jag har tänkt himla massa på honom och att bo tillsammans. Det kändes faktiskt ett tag som att jag skulle kunna vara beredd ge upp allt för att få vara med honom nu. Men jag kan inte jag har min lilla tjej som jag älskar och vill inte ge upp henne ge upp i första taget.

Idag var jag och pappa i alla fall i Kungsbacka för att kolla på en utbildning - Cad-konstrukör med inriktning mot bygg. Verkade rätt kul men efter att ha läst igenom utbildningsplanen från Eskilstuna så verkar den utbildningen ändå roligast. Fast det är ju alltid bra att ha lite back up.

Kommentarer
Postat av: Sanna

Ibland är inte livet alltid så snällt och roligt och har klara svar på vad man ska göra :(

2011-04-28 @ 22:05:31
URL: http://sannasant.blogg.se/
Postat av: warnmark -foto & hälsa

Sv; Då jag kör på konceptet att man ibland får unna sig något gott och jag satt och läskades av människor med mjukglass runt mig så ville jag helt enkelt ha en cola light idag ;)

2011-04-28 @ 22:09:48
URL: http://warnmark.blogg.se/
Postat av: jossan

SV: Haha jadu.. alltid vare så. Samma här fast tvärtom, spelar ingen roll hur lite elr mkt jag sover. Jag kliver ALDRIG upp senare än kl 10, de tillåter jag inte mig själv. Men oftast blir de inte senare än 9. Och ofta blir de runt 8. Men min pojkvän åker till sin skola kl 7 typ och då är jag pigg som en lärka och kan inte somna om.



Har tyvärr inga tips :o Själv blir jag bara peppad av solen och de fina vädret när jag vaknar kl 7 på morgon, så då vill jag inte sova mer. :D Haha

2011-04-29 @ 09:54:29
URL: http://minfux.blogg.se/
Postat av: Sanna

SV: Nej, inte så svårt den här gången. Men läskigt! :P

2011-04-29 @ 15:24:45
URL: http://sannasant.blogg.se/
Postat av: Cia

inte va sån nu tjejen! låt tiden få ha sin gång så ska du se att de snart blir bättre :) pojkvännen finns ju kvar och att man tappar ridsuget ibland är normalt.. men man måste kämpa för att få de man vill :) sen finns jag ju här med och om allt går enligt planerna så kommer jag ju hålla koll på rák med :) sen är ni hjärtligt välkomna att kika på stallet här med så ni ser hur de ser ut här ifall hon ska få bli hedersgäst hos mej :)

2011-04-29 @ 16:10:29
URL: http://ciajonasson.bloggplatsen.se/
Postat av: Tuva

Åh vad fin blogg! :D



Jättesöt islandshäst, när ska hon föla? :)

2011-04-29 @ 23:31:16
URL: http://tuvat.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0