Förkorta dagar

Finns det ingen sätt att få dagarna att bli längre? Hur jag än gör och hur tidigt jag än går upp finns det alltid massor kvar som jag skulle vilja hinna med på samma dag.

Idag har jag i alla fall lyckats komma rätt så långt med min byrå. Alla lådor är utsågade, saknas bara lådfronterna. Sedan är det även 2 hyllplan och 2 dörrar som ska fixas och sen kan man nog börja se slutet. Ska bli riktigt skönt när jag väl är klar vill jag lova! Imorgon skajag  även få hjälp av min lillebror, så förhoppningsvis kommer det gå lite snabbare.

Sen har jag även lite annat på schemat för morgondagen, jag ska nämligen klippa mig. Fast jag har ännu inte bestämt hur, får höra med frisören!
Sedan ska jag iväg och rida med, det ska bli riktigt härligt. Rák fick ledigt idag då jag kände att jag behövde komma framåt i mitt bygge och sen har det varit så konstigt väder med skyfall och sol om vartannat. Hoppas på bra väder imorgon!

Kommentarer
Postat av: Linda

O jag har för långa dagar =/ Låååångtråkigt.



Sv: Vet inte om jag fick svar på det? Undrade ju om du inte alls skulle rida nått de här pluggåren på Rák?



Ne och det är mer jag skulle behöva, ridstävlar, ridstrumpor, en vinteroverall, nya vantar, mössa... ååh..:P

2011-08-17 @ 19:32:52
URL: http://mittangsull.blogg.se/
Postat av: Lina - Team Hippoteket

SV: jaså tycker du? :P hon var ju svartnär hon föddes med strimbläs och tre vita ben. hennes avkomma (bäbis) är likadan :)

2011-08-17 @ 20:28:36
URL: http://sallberglina.blogg.se/
Postat av: Jenny

Visa bild på nya frisyren sen!



Jag önskar också att alla dagar hade fler timmar. Just nu känns det inte som jag hinner med någonting!



SV: Ja, det verkar så! Jag får väl vara glad som kan gå alls, Rósa brukar inte ta hänsyn till människors ömtålighet, den lilla ångvälten :p

2011-08-17 @ 20:59:08
URL: http://islandstokan.bloggplatsen.se
Postat av: Frida

Svar: Ja, det blir ju väldigt nära :) Har du något nummer eller mail till det? Jag ska försöka frilansa lite som djurfotograf som jag gjort även här, och jag kommer läsa lite kurser på distans också.

Han ska jobba som säljare för Dr. Oetker som säljare inom en ganska stort område. Hoppas att han också hittar något, men vi skulle ju kunna samåka under tiden. Lär ju åka upp några gånger och kan ju ta bil isåfall :)

2011-08-17 @ 21:25:14
URL: http://guffiframidfelli.blogg.se/
Postat av: Lina - Team Hippoteket

SV: ja jättesynd! den är ju "han" liksom

2011-08-17 @ 21:28:49
URL: http://sallberglina.blogg.se/
Postat av: Elina

Dagarna är verkligen för korta! Det borde vara 30 timmar på ett dygn istället för 24, då kanske man hade tid att göra lite fler saker.



SV: Löslongera ska jag göra imorgon, men hagen är så liten så det är inte lätt för en klumpig häst att springa runt där. Men förhoppningsvis kanske han blir av med lite energi.



Tack!



Min storasyster har också en systemkamera som jag brukar låna ibland, men det är svårt att få tag på någon som vill stå bakom kameran, dem brukar lessna efter en stund.

2011-08-17 @ 22:56:03
URL: http://icelandic.bloggplatsen.se
Postat av: Sanna

Ja, vad skönt det vore med längre dagar!!! Idag bara försvann dagen! I och för sig kanske det beror på att jag fick åka och jobba eftermiddag/kväll idag :P

2011-08-17 @ 22:56:15
URL: http://sannasant.blogg.se/
Postat av: Natalie

ooh finns inget bättre än att klippa sig :D och jag kan också önska att dygnet hade 48 timmar ibland så man hann med lite :D

2011-08-18 @ 08:44:10
URL: http://n-rongvall.bloggplatsen.se
Postat av: Frida

Svar: Det såg ju väldigt fint ut, men ligger ju på fel sida om Eskilstuna och vill gärna ha så nära som möjligt så det inte blir så mycket resekostnader.



Ja, det är lite synd, men jag kanske kan fotografera dig och din pojkvän någon gång, sådant gör jag också :)



Emil har fått ett område med Gävle, Dalarna, Värmland, Örebro och Västerås typ, och då vill dom att vi ska bo ungefär på mitten, och Arboga är mycket billigare än Örebro och det ligger många islandshästgården runt omkring, så det blev därför :)

Jag kommer att åka upp antingen helgen v.35 eller v.36, jag har stalltjänst v.36 men vill helst byta till v.35 så slipper Guffi stå i två veckor utan mig och då kanske jag har hunnit fixa stallplats :)

Sedan kommer jag åka upp helgen v.44 igen för då har jag också stalltjänst igen :) Lite jobbigt med 3 mån uppsägningstid..

2011-08-18 @ 10:33:51
URL: http://guffiframidfelli.blogg.se/
Postat av: Cia

Sv; ingen risk! hon lyder alltid då hon vet när hon e duktig får hon godis ^^

2011-08-18 @ 17:41:33
URL: http://ciajonasson.bloggplatsen.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0