Gekåsberoende?!

Nej, inte jag inte! Okej då, jag erkänner. Men har man väl varit där så vet man vad jag menar. Antingen älskar man det stället eller så bokstavligen hatar man det. Jag älskar det definitivt!

Jag har varit där återkommande gånger sedan jag var 10 år ungefär. Förr brukade vi åka en gång på hösten och en gång på våren men nu för tiden så har det ändrats lite... Detta året har jag varit där 3 gånger minst, fast nu blir det nog inget mer besök för i år. Vi satsar på att åka dit i februari/mars någon gång då det inte är så mycket folk!
När jag bodde i Falkenberg kunde det bli lite spontanresor dit, riktigt mysigt. Det var så smidigt med buss, tog 40 min så var man framme och kostade mycket det gjorde det inte heller.

Det är verkligen helt underbar! Personligen tycker jag att de har riktigt bra saker, det gäller dock att passa sig och titta noga på det man tar. Det kan tex skilja sig väldigt mycket på två tröjor i samma storlek. Men är man noga och tittar ordentligt så får man med sig en hel del prisvärda saker som man förhoppningsvis är väldigt nöjd med.

Jisses, jag vill redan dit igen!

Kommentarer
Postat av: Caroline

Jag brukar först kolla på rubriken och sen titta om det finns bilder, om det verkar intressant så läser jag :)



Tråkigt att du inte har någon att åka med! :(

2011-08-07 @ 21:54:24
URL: http://myvilbur.blogg.se/
Postat av: Frida

Jag sitter just nu med både mjukisbyxor, linne och huvtröja på mig från Gekås...strumporna kan nog också vara därifrån :p haha, insåg precis detta.



Svar: Jo, det är mysigt när det går bra, men får man inte till det blir jag arg, och det behöver inte blir så fint som tur är. Tur nog är det inte kris med dessa täcken än eftersom det han har fortfarande är helt, så syr bara för att få det gjort :)



Rea eller Gekås :p Får nog ta och göra det snart igen.

2011-08-07 @ 22:09:58
URL: http://guffiframidfelli.blogg.se/
Postat av: Q med ridtravare i fokus!

Jag har aldrig varit till Gekås faktiskt och tur är väl kanske det med tanke på hur mina garderober i stallet ser ut. hahaha xD jag skulle inte kunna lägga band på mig alls på gekås tror jag..herregud jag skulle bli totalt köpgalen =O

mvh/Q

2011-08-07 @ 22:42:53
URL: http://qodrofenia.bloggplatsen.se/
Postat av: Älskling

Gäller till att se sig för så man inte får med sig något av dålig kvalité också. Men de finns ju mycket bra där :) Puss

2011-08-08 @ 22:48:07
Postat av: Alexandra

Sv till älskling: Det är just därför man ska klämma, känna, titta och jämföra. Märks att du inte är en erfaren gekåskund ;)

Puss

2011-08-08 @ 23:18:35
URL: http://barefootangel.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0