Tips på maträtter?

Jag sitter nu och försöker knåpa ihop en veckomeny för två veckor framåt som jag ska följa när jag bor i Eskilstuna. Att skriva matlista och menyer är det bästa jag vet då jag älskar att hitta nya recept som jag kan provlaga. Nu har det dock tagit stopp. Så vet ni bloggläsare något jättesmarrigt recept så får ni gärna dela med er!
Just nu söker jag framförallt recept på fiskrätter men alla förslag är välkomna!

Kommentarer
Postat av: Elina

Äter du lax? Isåfall kan man ju bara röra ihop lite laxbitar, pasta och creme fraiche samt nån krydda (kommer inte ihåg receptet just nu) = skitgott!



SV: Han kan när han vill och känner för det! ;)



Har du vägarna förbi mig nån gång så kan du få testa att rida honom, han är jättemysig och får en verkligen att skratta! :) Jag bor i Hälsingland, mellan gävle och sundsvall typ.



Det blev ridning idag! Det var underbart :D



Jag hade tänkt typ uppsala/västerås eller i närheten där. Så jag kanske hamnar nära dig ändå! :)

2011-08-23 @ 21:33:42
URL: http://icelandic.bloggplatsen.se
Postat av: Linda

Oj jag gör knappt mat på fisk, en rätt gör jag däremot. SUPERGOD!! Den har min farmor och pappa nere i småland lärt mig, den är lite speciell och betyder mycket för mig och jag tror nästan ingen vet om eller kan den rättan, tyvärr vill jag nog inte ge ut det receptet :) Det är liksom min sedan barnsben som bara vi vet om.



Men lax är ju supergott!!? Man kan ju hitta på vad som helst med det..

2011-08-23 @ 21:35:32
URL: http://mittangsull.blogg.se/
Postat av: Linda

Haha hamstrar är söta men läskiga. Hade två minihamstrar när jag var liten, vågade dock aldrig ta i dom hahah..



Åh vad kul! Då får du uppdatera om ditt nya hem på fredag :) Om du har internet o dator.



Jo visst har jag varit ifrån honom på de här fyra åren, dock har det väl bara gått nån dag/dagar emellan, nu kommer jag typ bo själv väldigt mycket vilket jag inte är van vid, jag är mkt beroende av karln min, ^^

2011-08-23 @ 22:01:03
URL: http://mittangsull.blogg.se/
Postat av: warnmark -foto & hälsa

Sv; Haha lagom sent svarat. Men har ingen aning om vad jag ska göra efter studenten.. Funderar starkt på att bara åka iväg någonstans. Men vart vet jag inte :)



Eftersom att locket i matlådan håller kylan upp till sju timmar behöver man inte ha den i kylskåp :)



Kolla in på recept.nu eller tasteline.se, där finns mängder av goda recept! Den sistnämnda är nog bäst för där är det lite mindre komplicerade saker och större utbud :)

2011-08-24 @ 10:55:56
URL: http://warnmark.blogg.se/
Postat av: Elina

SV: Det var en underbar ridtur! :) Och tack så mycket! Känns helt sjukt bra att vi är igång igen, jag som trodde att jag skulle förlora honom förut..



Jag älskar också lax, och brukar variera mellan olika rätter så det blir lite variation. Bl a laxpaj, laxsallad, lax med gorgonzola (tror jag det heter).



Du är välkommen att hälsa på om du har vägarna förbi nästa gång du ska upp till Härnösand! :) Så kan du få nosa på hästar, rida och kanske lindra häst-abstinensen lite? :)



Jag får se, måste läsa upp mina gymnasiebetyg först. Men det blir nog till nästa höst jag söker, fast jag är sugen på att söka till våren. Såg att det fanns en utbildning i Eskilstuna med som jag vill gå, så jag kanske hamnar där. :)

2011-08-24 @ 11:01:58
URL: http://icelandic.bloggplatsen.se
Postat av: warnmark -foto & hälsa

Sv; Ush jag förstår att det känns jobbigt :(



Tyvärr så har jag tappat kontakten med väldigt många av mina "häst kompisar" sen jag flyttade/slutade.. Så tyvärr har jag inte det :/ Ingen som bor i närheten iallafall...

2011-08-24 @ 11:08:58
URL: http://warnmark.blogg.se/
Postat av: Malin

SV; Nya projekt på G :)

2011-08-24 @ 13:13:41
URL: http://kyro.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0