Flytta hem?

Det var vad Linda tyckte att jag borde flytta hem till Rák då hon tycker att jag inte syns tillräckligt på bloggen. Det kan dock bli lite svårt då jag är här för att förverkliga min dröm. Att ta hit Rák för att få mer häst på bloggen är heller inget alternativ då jag inte skulle hinna med henne ordentligt. Jag håller med om att min blogg dött lite på hästfronten men jag gör mitt bästa för att hålla liv i den och göra den intressant. Ni får helt enkelt stå ut!

Hade jag kunnat välja hade jag helt klart velat bo hemma och ändå kunnat plugga till det jag vill.

Kommentarer
Postat av: Cia

Kan tillägga att Rák har de super bra och trivs som fisken i vattnet. Som du säger hade tiden varit svårt till både plugg + Rák och jag tycker att folk borde peppa dej till att nå dina drömmar! Rák och Jag hejjar på dej gumman! :D

2011-12-07 @ 19:40:36
URL: http://ciajonasson.bloggplatsen.se/
Postat av: Malin

SV: ja de va tråkigt men det kommer :) tar bara lite längre tid än vad jag tänkt.

2011-12-07 @ 20:34:24
URL: http://kyro.blogg.se/
Postat av: evelina

förstår hur du känner. men blir lite ledsen i ögat att du önskat att du bott hemma och aldrig flyttat, för då skulle jag ju aldrig fått träffa dig! så nu vet du det :) hi hi. men förstår dig helt klart..det är svårt det där med familj långt borta.



Hoppas du mår bättre, vännen.

2011-12-07 @ 20:35:29
Postat av: Alexandra

Sv till Evelina: Det var ju inte så jag menade, jag är väldigt glad över att ha fått träffa dig! :)

2011-12-07 @ 20:37:17
URL: http://barefootangel.blogg.se/
Postat av: Frida

Svar: Ja, det var riktigt mysigt att gå när det snöade :) Det gick bra, tar 1 timme och 20 minuter. Mycket längre än jag trodde, men man orkar inte gå så fort när man ska rida sedan eller redan har ridit. Då är det bättre att spara lite energi så man faktiskt kommer fram :)



Du är så välkommen så :) Fast du får nog gå eller ta med en cykel då :p

2011-12-07 @ 21:18:11
URL: http://guffiframidfelli.blogg.se/
Postat av: Jenny

Jag tycker du ska göra det som känns rätt och jag tror du skulle ångra dig om du flyttade hem bara för att få vara nära Rák, hon har det ju bra hos Cia och hon väntar på dig, så se till att förverkliga dina utbildningsdrömmar först och främst, det tror jag gör dig lyckligare i långa loppet.

2011-12-07 @ 22:18:57
URL: http://islandstokan.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0