Eurohorsemässan

Beslutade mig för att ta en tripp till Eurohorse mässan idag i alla fall. det var riktigt trevligt och jag fick med mig lite olika prover på foder hem. Prata med St Hippolyt och eksemhäst och fick då råd om foder. Hon jag pratade med hade själv en eksemhäst som hade blivit bra med deras foder. Dock vet jag inte riktigt, har läst lite olika på nätet.
Jag kommer nog hålla mig till Betfor, b-vitamin och linfröolja/rapsolja i år igen då det fungerade förra året. Tänkte skriva ett inlägg en annan dag om hur jag tar hand om Ráks eksem och vad som fungerar för oss. Vore roligt att höra andras åsikter och tankar/erfarenheter av eksemhästar!
På mässan provade jag även Tekna dressyrsadel i 16,5" som jag längtar tills den kommer ut på marknaden! Antingen kan den komma om en månad eller till sommaren de visste inte riktigt.. Dock verkar den finnas i andra länder så det blir väl till att mejla och fråga lite.
16,5" sadeln är ju en ponnysadel så den hade en sån där rem på framvalvet men den går tydligen att ta bort eller om den gick att beställa utan.

Bild på tekna 16,5"

Tekna i större storlek 17"-18"
Tycker denna är snyggare, glömde titta på detaljerna när jag provade den. Han i montern sa att den lilla var en exakt kopia av den stora så den vi får i Sverige kanske ser annorlunda ut? Någon som såg den på mässan?

Kommentarer
Postat av: Fia

Nöts ägare är återförsäljare för st Hippolyt foder så han får det. Trivs väldigt bra med det :)

2011-02-27 @ 21:32:52
URL: http://melfis.blogg.se/
Postat av: Mela

St Hippolyt är Jättebra, Vannes äter det :) Han har ju inte exem iofs, snarare tvärtom, men ändå :P



Sv; Tack! :D Jag tyckte också att det blev vääldigt snyggt ;)



Tränset är ett vanligt pullarträns (fast utan nosgrimman och extremt korta sidostycken) med ett "special-hackamore". Så ja, bettlöst :)

2011-02-27 @ 22:09:03
URL: http://melfis.blogg.se/
Postat av: jossan

Om 16.5an är en ponnysadel så är väl kåporna oxå utformade annorlunda, alltså KORTA? :o

2011-03-03 @ 14:55:44
URL: http://minfux.blogg.se/
Postat av: Malin

Tekna sadlarna är snygga :)

2011-03-03 @ 20:19:06
URL: http://kyro.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0