Katastrof!

Det går inte längre, min häst är ingen häst utan ett ånglokomotiv som inte går att kontrollera! Hon snubblade i stor sett över varenda sten idag och hon brukar aldrig snubbla. Framdelen var HUR tung som helst och hela hästen var i munnen. Ingen respons alls i munnen, hon var bara hård. Hon stressar bara på och lyssnar inte alls.. Hon måste bort nu! Lite vila ett tag vore nog också bra. Jag skulle gärna ställa henne på vila nu med en gång eller iaf inte behöva rida ut i grupp. Men då jag är med och hjälper till på ridläger denna veckan måste jag rida henne för det finns ingen annan. Men det är ingen dröm att rida henne just nu kan jag säga..

Det ska bli så skönt att hon ska få komma på lite "terapi" till Cia! För Rák mår inte bra, inte bra alls. Känner mig som en så himla dålig matte :(


Kommentarer
Postat av: Michelle

Super fin blogg:D<3

2011-07-18 @ 20:13:40
URL: http://ponnybrudarnaa.blogg.se/
Postat av: Cia

precis den känslan hade hon igår med! Nu kanske du förstår vf jag sa att hon var som ett cement block framtill.. Men de ska jag fixa! Kämpa på och låt henne sen få gå på vila och få semester så ska du se att hon ordnar upp sej :)

2011-07-18 @ 20:24:29
URL: http://ciajonasson.bloggplatsen.se/
Postat av: Julia K ( T E A M R Y T T A R N A )

Oj då.. Hon kanske bara är stel i hela kroppen och inte alls vill lyssna? Fin blogg föresten! Ska vi följa varann via bloglovin? :)

2011-07-18 @ 20:57:52
URL: http://teamryttarna.blogg.se/
Postat av: Cia

Sv; haha måste hinna måla innan hon kan komma tyvärr ;)



Låt henne bara få ta de lugnt i en vecka sen kan du longera henne innan ridturerna med så hon sprallar av sej dumheterna!

2011-07-18 @ 21:23:25
URL: http://ciajonasson.bloggplatsen.se/
Postat av: Julia ( T E A M R Y T T A R N A )

Fin blogg! Följa varandra via bloglovin? :D

2011-07-18 @ 21:50:58
URL: http://teamryttarna.blogg.se/
Postat av: Elina

Vad tråkigt att det är så, men du ska inte känna dig som en dålig matte! Man hamnar i svackor ibland, tro mig men man kommer ur svackan också.



SV: Ja, jag hoppas verkligen att det håller i sig och att hon kan sluta med sina bocksprång ;-) Men huvudsaken är att hon inte är spänd i galoppen!



Vila, vad är det? ;-) Haha, nejdå. Men en häst om dagen hade jag tänkt försöka med, även om jag skulle vilja rida båda samma dag..



SV 2: Du har rätt! Mitt jobb brukar vara stressigt, högt tempo o allt sånt. Men idag var det lite knas med telefonerna, så det blev långa stunder utan samtal. Det kommer vi få ta igen imorgon så jag ser inte fram emot det..

2011-07-18 @ 22:58:50
URL: http://icelandic.bloggplatsen.se
Postat av: Frida

Svar: Det är ju det! Men han var nog lite slö igår, då brukar han inte vilja springa lika mycket :P Jobbigt när hästen blir så där och man inte riktigt kan göra något åt det för att man måste rida turer :/



Okej, det är så jag nog förstått det tidigare. Men blir det inte lika dyrt i längden om man ska köpa 3 flaskor istället för en och grönsåpa som schampoo?

2011-07-19 @ 09:30:39
URL: http://fridabennerman.blogg.se/
Postat av: Jenny

Ojojoj, vilken tok! Blir nog skönt för er båda när hon åker bort en sväng. Knepigt det där när de blir både taggade och hetsade på samma gång, då går det ju inte att få någon kontakt alls!



Hoppas du kommer trivas med utbildningen också, det blir nog hur bra som helst tror jag :)

2011-07-19 @ 09:51:12
URL: http://islandstokan.bloggplatsen.se
Postat av: Natalie

är som sagt bra med lite omväxling och hjälp ibland, att gå i grupp och på ridskola/turer osv. är nog inte riktigt hennes grej :(

2011-07-19 @ 17:09:07
URL: http://n-rongvall.bloggplatsen.se
Postat av: Anna

Tråkigt.. :( men hoppas att det går över fort! Jag märkte att hon snubblade till lite när jag tog in henne i boxen igår.

Men det går över ska du se!

2011-07-23 @ 00:34:50
URL: http://mizlys.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0