En in, en ut

Det är mitt nya shopping motto. I veckan har jag rensat i min garderob, det är fortfarande en hel del kläder klar men nu kan man i alla fall stänga lådorna! Jag ska sälja en del på tradera och en del gamla saker har jag slängt. För att det inte ska bli för mycket kläder i garderoben igen så är mitt motto en in och en ut. Får se hur exakt jag kan hålla mig till det men jag ska göra mitt bästa.
Imorgon ska jag och mamma förhoppningsvis till Borås för att shoppa lite. Jag ska hjälpa henne att hitta passande klänningar och sen ska jag själv kika lite. Har några plagg på Hm jag vill titta närmare på annars så är det Hööks som jag vill besöka.
Jag skulle behöva ett par nya chaps eller gaiters som jag har blivit upplyst av Lisa att det finns något som heter! Hade ingen aning om detta, men gaiters ger tydligen mer stöd än chaps. Det bli nästan som ridstövlar. Jag älskar just mina ridstövlar för att de ger så bra stöd så jag får nog införskaffa ett par gaiters. Sen skulle jag behöva lite t-shirtar till stallet också. Om jag inte minns fel så har jag endast tre stycken.
Min stallgarderob ska jag också ta och gå igenom senare idag tänkte jag. Ska sälja ett par gröna ridbyxor bland annat om någon är intresserad?

Bildkälla

Kommentarer
Postat av: warnmark -foto, shopping & hälsa

Sv; Jag håller verkligen med dig. Blev mer deprimerad när jag såg att det skulle regna här hela veckan :((

2011-03-26 @ 23:14:28
URL: http://warnmark.blogg.se/
Postat av: warnmark -foto, shopping & hälsa

Sv; Det smakar gott :D. Haha. Nejmen du måste nog smaka för det går inte att beskriva. Men detta är ju bara "special" keso typ. Finns ju utan frukt/nöt blandningen och det är också gott :)

2011-03-26 @ 23:15:52
URL: http://warnmark.blogg.se/
Postat av: Jossan

sv:

Skrivit lite om novabettet här http://dressyrnissen.blogg.se/2010/november/tisdag-23-november.html och här http://dressyrnissen.blogg.se/2011/january/lordag-1-januari.html



Det nya fungerar lika dant som ett vanligt tredelat fast lite mjukare för dem att ha i munnen då gummit sviktar lite, det fungerar jättebra, min häst tycker om det och bjuder ärligt fram till bettet numera - supernöjd!

2011-03-27 @ 12:39:46
URL: http://dressyrnissen.blogg.se/
Postat av: Lisaaa

Sv: Haha, ja eller hur ;)

2011-03-27 @ 15:20:54
URL: http://islandsheestar.blogg.se/
Postat av: Lisaaa

Sv: Ja, när olyckan väl är framme så är det bäst att man har ordentligt med skydd, annars kan det gå riktigt illa!

2011-03-27 @ 15:22:07
URL: http://islandsheestar.blogg.se/
Postat av: Sanna

Jag skulle behöva köpa ett par ridstövlar, men det blir visst aldrig av...

2011-03-28 @ 16:57:44
URL: http://sannasant.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0