Nog på gång.

Vi misstänker att dagen D är här. Sally var väldigt orolig i morse, följde efter oss vart vi än gick och jamade. Hon har heller inte ätit och när Sally inte äter då är de något som inte stämmer. Vi fick lite akut göra i ordning en stängd låda till henne då hon inte verkar ha hittat en bra plats att föda på.
Hon nosade lite på lådan, stack in huvudet genom hålet och verkade godkänna den.  Det kändes som om försökte säga att vi skulle ställa den på samma ställe som hon hade kattungarna förra året, då hon gick dit hela tiden, nosade och jamade. Så nu står lådan på plats och Sally syns inte till. Jag hoppas att allt går bra. Sally är en väldigt speciell katt och jag vill inte gå ut och störa i onödan. Då hon varit vildkatt ett tag innan hon kom till oss är hon rätt avvaktande fortfarande. Dock har hon blivit mycket mer tam de sista så kanske kommer vi kunna få gosa och umgås med kattungarna mycket tidigare denna gång.
Vi får se om hon dyker upp för lite mat senare under dagen, får hålla utkik och se om magen är mindre!



Edit: Emanuel stoppade nyss pappa från att ta ut åskgräsklipparen som är där Sally befinner sig. Tydligen var hon i sitt trähus böjd över något och slickade. Brydde sig inte alls om pappa och Emanuel. Så kanske, kanske har hon fött nu eller håller på!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0