Veckans tips #16

Denna veckan tänkte jag ge lite praktiska tips som man kan tänka på vid en utflykt till vårt kära Gekås. Eftersom Gekås och Ullared har blivit så populärt kunde detta vara passande.

♣ Till att börja med: Bor du i närheten kolla kömometern på deras hemsida och ta dig en titt på webbkameran över ingången.
♣ Glöm inte mynt till kundvagn-en/arna
♣ Ta på dig sköna skor - det kommer bli en lång dag i varuhuset
♣ Praktiska kläder är att föredra, inte för varmt klädd då det gärna blir varmt med mycket folk.
♣ Se till att ha tillräckligt med pengar med dig, det slinker alltid ner ett och annat i kundvagnen som inte stod med på listan!
♣ Ta antingen med matsäck och ät innan du går in eller ha med mynt för att köpa fika i varuhuset. Att handla på Gekås gör dig hungrig!
♣ Ha gärna med en chokladkaka eller liknande, du kan behöva en sockerkick
♣ Skriv gärna upp på din inköpslista vad saker och ting kostar så du kan hålla koll på budgeten och slipper få en chock i kassan.
♣ Börja med nedreplan när du kommer in i varuhuset så slipper du ta dig till ingången senare igen. Det är även där hästavdelningen finns!
♣ Börja inte med att gå runt hela varuhuset för att överblicka, ta det du vill ha med en gång och rensa isf bort saker i slutet, annars finns stor risk att det är slut när du kommer tillbaka.
♣ När du hittar något du tycker om - kolla noga och jämför med andra produkter i samma storlek, ibland kan det skilja sig en hel del. Kolla sömmar, testa dragkedja och storlek. det är inte alltid storleken stämmer.
♣ Prova! Jag vet att det oftast är lång kö till provhytterna men det är det värt, det är inte kul att komma hem med något man gillar men som inte passar.
♣ Ta med olika storlekar av samma produkt till provhytten.
♣ Håll koll på halvapriset ställningar, man kan alltid hitta något där till ett ännu bättre fyndpris!
♣ De bästa dagarna att åka är måndag, tisdag och onsdag. Precis innan löning och lågsäsong - januari - mars/april
♣ Glöm inte besöka de andra affärerna runt omkring, det finns en och annan outlet och många skoaffärer.
♣ Till sist: Ska du dit för första gången? Var då beredd på att det är beroende framkallande!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0