Bomässa och hästlukt

Min dag började idag tjugo i tio, det var riktigt skönt med sov morgon. Vid halv elva gav jag ,ig iväg mot Munktellarenan och Bomässan som är på besök denna helgen. Själva mässan var väl inte jätterolig, det var mest montrar med isolering, hyresvärdar, tv-kanaler, bubbelbad m.m. Bara någon med inredning. Det som var mest intressant vad att få lyssna på Lulu Carter när hon berätta lite om sig själv samt hur man ska gå till väga när man vill inreda hemma. Jag känner mig mer taggad nu till att realisera min dröm om att få jobba med inredning.
Jag hade gärna velat prata lite med Lulu efteråt men det var så mycket folk så jag gick ett varv på mässan först och när jag kom tillbaka så var hon inte kvar. Lite tråkigt!
Efter ett tag på mässan gick jag ut och klappade på islandshästar som var där för ponnyridning. Det var helt underbart att få känna hästdoft och deras underbara, tjocka, gosiga päls! Det var ett helt underbart fint sto där som jag gosade mest med, Mandla hette hon. Ett rätt grovt byggt musblackt sto med helt underbar man.
Jag fick med ett papper om deras verksamhet så får se om jag tar mig en ridtur någon gång. Hade varit toppen!
Efter en gosstund med hästarna och lite småprat med ägarna så fortsatte jag min promenad till ÖoB, på vägen stannade jag även på Skokanonen, Djur Magazinet och Night Mare outlet (klädoutlet). På ÖoB gjorde jag riktigt bra fynd tycker jag. Bland annat en "lök-hållare" som man har när man skär lök (den kommer att komma i framtida Veckans tips), julpapper, knäckebröd och en adventsljusstake i vitt trä, en så där traditionell. Det är så mysigt med adventsljusstakar.
Eftermiddagen ägnades åt en sammanfattning av två kapitel i boken Introduktion till kognitiv psykologi. Och ja, det var precis lika tråkigt och svårt att förstå som det låter men jag tog mig igenom det!
Nu har jag precis sett Sanning och Konsekvens på play ifrån i onsdag och man undrar ju verkligen hur en del tänker. Att man kan hålla på och lura människor så där, helt sjukt!

Sammanfattningsvis så har jag känt mitt rätt lugn, jag försöker hela tiden att påminna mig själv om att inte hetsa upp mig i onödan och istället ta allt allteftersom. Promenaden gjorde mig också gott, jag var helt slut i benen efteråt. Nu ska jag ge mig själv en god natts sömn.

Hoppas ni haft en bra lördag!

Kommentarer
Postat av: Frida

Låter ändå som en trevlig dag :) Du är välkommen hit om du vill vara med hästar också :)

2011-10-22 @ 23:00:23
URL: http://guffiframidfelli.blogg.se/
Postat av: Linda

Sv: Ne det är jobbigt just nu och jag vet helt ärligt inte vart jag ska vända mig längre..

2011-10-23 @ 11:04:20
URL: http://mittangsull.blogg.se/
Postat av: Jenny

Vad härligt att de hade islandshästar där, man måste få sin dos av hästdoft annars funkar man inte ;)



Det var den med hästhandlaren eller? Jag tycker hästhandlare över lag känns oseriöst just för att det är sådana här som utmärker sig :/ Tycker dock att några av köparna i programmet var riktigt pantade, man köper väl för fasen inte en häst som inte går igenom veterinärbesiktningen?!

2011-10-23 @ 12:00:49
URL: http://islandstokan.bloggplatsen.se
Postat av: warnmark -officiell bloggare Göteborg Horse Show 2012

Sv; Ja det var väldigt roligt =)

2011-10-23 @ 16:56:08
URL: http://warnmark.blogg.se/
Postat av: Elina

Vad mysigt att du fick klappa islänning! :)



SV: Det är så skönt att kunna ligga kvar och dra sig på morgonen, jag älskar det!



Jag hoppas verkligen att han kommer trivas, hans box är gigantisk i det nya stallet och hästarna där verkade trevliga :)

2011-10-23 @ 17:44:30
URL: http://icelandic.bloggplatsen.se
Postat av: Linda

sv:Hihi ja vad jag längtar tills jag får använda den ^^

Den gul svarta, alltså den med mycket reflex vore ju mest praktiskt, o andra sidan så tycker jag den svarta var så himla fin och funkar ju bättre i de lägen där reflex inte behövs. Dock är det ju reflexer på den med, gråa fast inte lika mycket. Du kanske har en likadan?

2011-10-23 @ 21:12:38
URL: http://mittangsull.blogg.se/
Postat av: Frida

Svar: Det var verkligen mysigt :) Jag ska försöka få min sambos syster att fota oss när hon kommer ner på sitt höstlov :)



Det vore det! Ja, det går nog bra, har dom inga turer den dagen så borde det inte vara några problem :) Du har förresten inte lust att åka på Stockholm Horseshow i november? Jag är riktigt sugen på att åka dit!

2011-10-23 @ 22:24:33
URL: http://guffiframidfelli.blogg.se/
Postat av: Sara Carlsson

sv: tack så mycket :D

2011-10-24 @ 17:15:10
URL: http://carlssonpataket.blogg.se/
Postat av: Lina - Tävla om swarovskiarmband från Butik Quse

SV: Ja Aqua har potential verkligen! Bäbis är lite halvtråkig om jag ska vara ärlig. :P

2011-10-24 @ 17:59:09
URL: http://sallberglina.blogg.se/
Postat av: agnes

Fin blogg med härlig header !! =)

2011-10-24 @ 18:21:35
URL: http://aagnezz.blogspot.com
Postat av: Elina

SV: Haha precis det jag sa också, "oj, hon galopperade!".. Det känns verkligen bra, det har varit väldigt jobbigt men nu så verkar allting lösa sig! :D

2011-10-24 @ 20:13:22
URL: http://icelandic.bloggplatsen.se
Postat av: Carolina {Tävlingar i bloggen}

Nu är vinnaren av ett Catago-fleecetäcke uppe på bloggen, kika in om den vinnaren är just du!

2011-10-25 @ 18:47:24
URL: http://asslatjejerna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0