Finnarna invaderar - Alexandra har fått nog!

20 år och snart 21, ska inte finnarna försvinna när man går ur tonåren eller i alla fall vara som värst under tonåren? Jag har aldrig haft så mycket finnar och fet hy som jag har nu. Jag förstår verkligen inte varför!
Just nu använder jag produkter från Neutrogena. Men är det någon som har tips på någon annan bra produkt som verkligen får bort finnar och pormaskar? Jag är trött på att se ut som en prickekorv!

Kommentarer
Postat av: Mikaela

Var samma för mig! Jätteirriterande.. För mig har det minskat när jag slutade använda budget produkter för fet hy. Då de torkar ut och får huden att producera ännu mera talg. Har produkter från Exuviance nu och är supernöjd, dock inte så bra för ekonomin;)



Vissa säger att kosttillskott med magnesium och zink kan hjälpa..

2011-09-26 @ 21:14:38
URL: http://svippostina.blogg.se/
Postat av: Elina

Jobbigt! :/ Jag har också det problemet. Finnar i mängder och fet hy. Har du testat Apoliva? Det hjälpte lite för mig, likaså Mary Kay's produkter (dock svindyra).



SV: Det hoppas jag med.



Det är riktigt underbart med såna dagar! :)



Jag tror faktiskt att jag får flytta dit. ;) Jag vill också handla så billigt ju!

2011-09-26 @ 22:00:33
URL: http://icelandic.bloggplatsen.se
Postat av: Frida

Svar: Då gissade jag rätt :)

2011-09-26 @ 22:09:35
URL: http://guffiframidfelli.blogg.se/
Postat av: Saga

Jag undrar bara vad typsnittet på texten kallas som du använder dig av i bla. inläggen? :)

2011-09-26 @ 22:32:24
Postat av: Sanna

På mig attackerar de i perioder, och då får jag kanske ett par i ansiktet, men framförallt på ryggen och på sidan av kroppen, mellan rygg och mage liksom. Dumma är de!



Neutrogena ska vara väldigt bra, det är många som är nöjda med den serien. Sen har Vichy en serie som också ska vara bra, den heter Vichy Normaderm. Jag har inte testat någon av dem, eftersom de är parfymerade.

Aknecyl finns det något som heter också, ska också vara ganska bra, och smidigare eftersom det bara är två produkter att använda.

2011-09-26 @ 23:16:02
URL: http://sannasant.blogg.se/
Postat av: Malin

Jag har precis samma problem :( Jag har läst att man kan få vuxenacne :O Inget av det jag prövat har funkat...

2011-09-27 @ 00:41:26
URL: http://maidenly.blogg.se/
Postat av: Sanna

För mig har Basiron 10% funkat bäst för mig. Dock bleker den handukar och sånt, så det är bäst om du har vita sånna och sängkläder om du vill vara på den säkra sidan. Men det är faktiskt det ända som verkligen funkat för mig, kombinera det med att skrubba ansiktet med skrubbhandskar och peeling en gång i veckan å se om det hjälper. Dock blir huden väldigt torr när bhandligen börjar ta fart så se till att du smörjer dig varje morgon efter att du har tvättat bort medlet

2011-09-27 @ 20:05:34
URL: http://daybydayfoods.blogg.se/
Postat av: Jenny

Det låter väldigt jobbigt :/ Jag får någon liten finne någon gång ibland, men upplever det inte som ett direkt problem. Men jag har blandhy och det är på de feta områdena jag får finnar när jag väl får och då är det oftast i samband med stress eller slarv med hudvårdsrutinen. Jag använder Dermalogicas produkter för fet hy och de funkar jättebra på mig men de kostar ju en vacker slant...

2011-09-28 @ 14:18:29
URL: http://islandstokan.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0