Vilket tjat om att lägga ner

Det är ett väldigt tjat om att lägga ner bloggar. Nästan var och varannan blogg skriver om att de ska lägga ner då de inte vill lägga ner så mycket tid på sin blogg som krävs för att göra den intressant (?) och känna pressen hela tiden.
Men hallå, bloggen är väl ändå från början tänkt som något för sig själv? Så är det i alla fall med min blogg, jag skriver mest för min egen skull och för att jag tycker det är roligt. Sen är ju självklart läsarna ett plus och ger motivation till att fortsätta.
Frågan är varför allt hela tiden ska handla om att vara störst och bäst?! Det spelar ingen roll hur många eller hur få inlägg man skriver, de trogna läsare kommer finns kvar ändå.
Kan vi inte bara lägga ner det här om att vara stört, bäst, få flest kommentarer och ha flest följare på bloglovin? Skriv för eran egen skull, det är både lättare och mindre pressande.

Kommentarer
Postat av: Mikaela

Instämmer!

Jag bloggar också för min egen skull och att folk läser är väl bara en bonus. Det är lite som att flest facebookvänner när den dör vinner...

2012-02-19 @ 12:19:28
URL: http://svippostina.blogg.se/
Postat av: Frida

Håller helt med! Skriver också bara för min egen skull och skiter i om ni som läser tycker det är tråkigt med långa "det här gjorde jag idag", men jag gjorde bloggen för att jag ska kunna titta tillbaka sen och se hur långt vi kommit :)

2012-02-19 @ 14:08:56
URL: http://guffiframidfelli.blogg.se/
Postat av: Sanna

Jag håller med dig!!!

2012-02-19 @ 16:06:02
URL: http://sannasant.blogg.se/
Postat av: Linda

Tjobadoa jag håller bara med dig. Jag skriver främst för min egna skull, kollar jätteofta tillbaka på gamla inlägg och har haft stor nytta av det också ang Fifas skada. Sedan älskar jag att skriva och ju fler läsare- roligare såklart. Men ja ne man skall inte känna press. Däremot kan jag känna pressen om det är en bunt som kommenterat och så hinner inte jag svara på några dagar, så känner jag mig lite ego men det är ända pressen sedan

gör jag vad jag vill med min blogg och skriver när jag vill :)



Sv: Jag köpte tröjan på Agersta ridshop :)

2012-02-19 @ 22:16:17
URL: http://mittangsull.blogg.se/
Postat av: Julia - tävling i bloggen, samarbete med CF hästshop!

Håller verkligen med dig!

2012-02-21 @ 22:23:38
URL: http://ohjuliet.blogg.se/
Postat av: svea-karin

bra skrivet!

2012-02-24 @ 05:09:10
URL: http://karinmattson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0