Äntligen hemma

Jag blir så peppad, sitter och kikar på Äntligen hemma, har sådan lust att börja jobba NU! Jag vill också inreda och få hjälpa människor att förverkliga deras drömmar.

När jag var liten älskade jag äntligen hemma, det gick över någon gång i övre tonåren men jag tror allt att jag börjar gilla det igen. Lulu Carter är min personliga favorit, Karin Mannerstål är också duktig och gör väldigt kreativa saker.
Just nu är jag väldigt inspirerad inför kommande lägenhet alternativt till när hus skaffas någon gång i framtiden! Vet inte hur mycket jag kan pyssla och fixa i en lägenhet som dels inte är ens egen.

Kommentarer
Postat av: Jenny

Det är det som är så himla trist med hyreslägenheter tycker jag, man får oftast inte göra speciellt mycket med dem och sedan är det ju bara något man hyr... Men visst blir man sugen på att börja fixa hemma när man tittar på program som Äntligen Hemma :)

2012-01-24 @ 23:29:16
URL: http://islandstokan.bloggplatsen.se
Postat av: Vinetta

Sv: Oj! Jo verkligen låter det som att du behöver komma iväg på en! JLmassage tror jag att hennes företag heter. Och hon är mycket billigare än vad många i Eskilstuna är! (Fast det är ju dyrt fortfarande :C ) 320 kronor för 45 minuter! :D Vi hittade henne på SM i sundbyholm då hon också rider Islandshästar :D

2012-01-24 @ 23:56:29
URL: http://hofrungur.blogg.se/
Postat av: Frida

Äntligen hemma var också mitt favoritprogram fast jag har alltid gillar Martin mest :p

2012-01-25 @ 10:07:08
URL: http://guffiframidfelli.blogg.se/
Postat av: Sanna

Jag har precis bestämt med min syster att hon ska hjälpa mig att inreda när jag flyttar sen. Jag är verkligen jättedålig på allt sådant :P.

2012-01-25 @ 12:48:03
URL: http://sannasant.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0