Tuff men rolig dag!

I morse, efter att först ha svängt in på Rusta för att byta mina skålar, bar det av till Arboga för att hjälpa Frida och Emil att flytta!
Det hela gick väldigt smidigt och lätt, trots 3 trappor att springa upp och ner med saker ifrån den gamla lägenheten. Som tur var så fanns hiss i nya lägenheten, till och med två stycken, då de nu bor på 7(!) våningen. Snacka om träningsvärk om vi hade fått springa upp och ner för dem.

Det var en väldigt rolig dag tycker jag, bara kul att kunna hjälpa till och få umgås lite! Och om två veckor kör vi igen, då är det min och Andreas tur att flytta. Dock är det mindre saker och hiss här sedan på bottenvåningen i nya lägenheten. Så undrar vad vi ska hitta på för att hämnas över de där tre trapporna vi fick gå i! ;)

På hemvägen stannade vi på Mediamarkt för att få lite råd och hjälp om mobil. Jag har nog gett upp hoppet om en Wildfire nu ändå. Den verkar ändå inte så bra och det är ju bättre att ha en mobil som fungerar och kan ha en del saker på minnet än en som ska krångla. Så nu är det en Samsung som gäller, det står mellan Galaxy W och Galaxy S Plus. Inte lätt att välja!

Kommentarer
Postat av: Tova & Lina ♥

Superhärlig blogg! :D Följa varandra via Bloglovin?

2012-03-18 @ 13:40:33
URL: http://ponnysmurfarnas.blogg.se/
Postat av: wilma :)

sv: okej tack :)



varse :)

2012-03-18 @ 14:52:28
URL: http://wi5lma.bloggplatsen.se
Postat av: Malin

Åh vad mysigt att ni äntligen ska flytta! Har du blivit fäst vid lägenheten du bor i nu eller ska det bara bli skönt? :) Är väldigt glad för er skull!

2012-03-19 @ 05:21:14
URL: http://maidenly.blogg.se/
Postat av: Frida

Vad bra att ni hade roligt fast de jobbiga trapporna :) Ni får väl hitta på något sätt att ge igen :P Jag ligger nu med feber och en ordentlig förkylning, så jag hoppas att inte ni blev smittade.

2012-03-19 @ 11:18:33
URL: http://guffiframidfelli.blogg.se/
Postat av: Linda

Tycker det är så roligt att du och Frida träffas :D!!

2012-03-19 @ 18:07:01
URL: http://mittangsull.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0