LångfredagVaknade imorse och såg massa snö ute, det är väll mars är det inte? Blommorna hade börjat komma och det var tom. varmt i helgen. Men men det är bättre med regn än snö iaf. Jag passade på att på ut och göra snögubbar med min lillebror. :)  Ska ta och sätta igång att plugga nu, har en del att göra. Älsklingen kommer ikväll så blir nog inte mycket gjort på lovet skulle jag tro ;)  Ska även hämta hem hästarna i eftermiddag om det nu vill sluta snöa så att vi kommer iväg. Måste städa rummet idag också, de ligger massa saker överallt. Men jag hinenr nog, det är juh en rätt lång dag ;) Men ska sätta igång med historian nu. *Suck*
                                                                                               

Komplimanger


Tänk va glad man kan bli av en liten komplimang, fick en jättefin komplimang idag, det piggade upp hela min dag:)

Varför lägger inte folk mer energi på att ge varandra komplimanger istället för att påpeka allt som är fell och inte är bra. Vardagen skulle bli mycket bättre om man var possitiv, det ska jag i alla fall börja vara :)Allt bli mycket roligare bara man ser det från den ljusa sidan, man påverkar även sin omgivning om man hela tiden ska vara negativ. Det blir tråkigt i längden då.

Var possitiv det vinner du på!

Torsdag 20 Mars

Idag var jag ledig, wiie har varit de i två veckor snart. Först var det Sälen och sen Stockholm med klassen, kom hem igår och fick ledigt idag också. :)

Jag började dagen i stallet. Red min underbaring, vet inte riktigt hur jag ska göra med honom. Jag kan nog inte ge honom allt han förtjänar, det kanske är bäst om han kommer till någon som verkligen kan ge all den kärlek och uppmärksamhet han behöver. Borde kanske sattsa på någon annan. Men han är min första häst, det är inte som ett gamalt gossedjur som man bara kan slänga bort, han betyder enormt för mig. Men vi kommer inte alltid överens. Jag tror han är försvår för mig klarar inte riktigt av honom. Får tänka igenom allt igen, fördelar och nackdelar.Min lilla ulltott skulle även skötas om :)  Hon fick lov att springa ute och tyckte att det var riktigt roligt i snön. Men det var inte alls lika kul att bli borsta tyckte hon, men fin blev hon allt! :DLolli-Pop i sommras :)

Kärlek..

Det har varit jobbigt ett tag mellan oss, först pratar vi glatt men sen blir allt förstört med en ända mening. Varför ska det blir så? Alltid ska jag gå förlång fast jag vet att jag borde sluta, det är svårt att veta vart din gräns går. Alltid ska allt sluta i bråk. Du kan bli så upprörd för så lite. Vi kan inte ens diskutera tillsammans, båda har så strak personlighet. Men vi kan inte låta våra bråk förstöra för oss, jag älskar dig och vill ALDRIG förlora dig! Jag skulle inte stå ut då, att aldrig mer få en kram inte få känna dina läppar mot mina och din kropp mot min. Det skulle vara tortyr! Jag älskar dig nått så otroligt! Jag kan inte uttrycka det i ord men det är enormt mycket känslor jag har för dig! Du är mitt allt!
Denna veckan har det som tur är gått jättebra, har bestämt mig att ALDRIG mer bråka med dig! I morgon fredag så kommer du äntligen hit och ett helt påsklov har vi framför oss! Kommer aldrig sluta Älskar dig!


Du Och Jag Föralltid!Välkommen till min nya blogg!

Jaha då ska jag äntligen börja blogga :) Hoppas att ni kommer gilla det och fortsätter att läsa :D

RSS 2.0