Lycklig och Underbar helg!

Min helg började redan i torsdags, vi var lediga de två första lektionerna på fredagen så jag fick ledigt på den tredje lektionen också. I fredags vara jag hemma och tog kort till min smyckesannons och passade även på att leka modell :D Det var jättehärligt väder ute, det skulle vara underbart nu om värmen kan hålla i sig så man får ha på sig sommarkläder :) I fredags var jag även och tränade inför kardiljen och så red jag Birningur som  jag kanske ska äga till hälften :D Underbar är han och otrolig trav har han:D

Birger   Modell


Idag har jag varit på Madkullen och haft kadrilj, det gick jättebra även fast det dammade i paddocken. Vart och soligt och massa beröm av Paula, det ska bli så kul att rida för henne med Birningur. Jag hoppas att jag och han kan ge oss ut på tävling så småningom det skulle vara superkul :D Snart har vi nog fått ordning på tölten också :)

Kadrilj

Imorgon är det morsdag och då bär det av till Varberg där vi ska ha lite mys på stranden, ska bli härligt:D Älskar varberg, det är en fin stad :)

Och äntligen har allt börjat bli bättre igen, snart har jag häst igen :D Och Robin, du gör mig lycklig! Vilken lycka att jag började prata med dig:) Längtar tills i sommar, ska bli så kul :D Och snart får jag även ut och köra moppe på vägen, ska bli så skönt att kunna åka iväg ibland:D Så seupp en dag kanske jag är utanför eran dörr ;)
Detta året kan nog bli ganska lyckat även om det började i katastrof.


Rädsla

Minnerna kommer tillbaka, jag vill ha tillbaka den tiden vi hade! Det var så underbart, du älskade mig verkligen men ändå var jag inte nöjd. Jag vill alltid ha mer och mer. Just nu är jag bara rädd för allt, rädslan för att behöva vara själv och rädslan för att binda mig och sedan bli dumpad. Jag vill att allt ska vara som förut! Varför kan allt inte bara vara som vanligt, jag hatar när saker förändras på för kort tid. Jag har försökt gå vidare och trodde att jag hade lyckats. Men nu kommer allt tillbaka igen, alla minnen, allt vi gjorde tillsammans, alla underbara dagar vi haft! Kommer du ihåg de? Kan jag någonsin få uppleva kärlek igen? Jag få panik när jag är själv, jag vill ha någon att kunna krama, berätta allt för, bli älskad av. Du har alltid varit där för mig och nu är jag helt ensam kvar. Allt bara förvinner mer och mer, snart stå jag här helt själv. Jag klarar de inte, de vet jag. Ett helt sommarlov står framför mig och de skulle vi ha spenderat tillsammans. Men vem ska jag nu vara med? Jag vill inte vara ensam, jag hatar det!


Snälla ge mig en chans! Jag har så mycket att ge dig! Jag vill inget annat!

Eldur! <3

Idag var jag iväg till stallet och red troligen Eldur för sissta gången, uscha vad det är jobbigt. Men jag kan inte göra något åt de:( Jag hoppas att han får det bra hos sin nya familj! Jag hoppas även att jag kan åka och hälsa på någon gång och se hur han har det. Jag fick även med brorsan så har masssa kort som minnen nu :D Älskar dig gubben, du kommer alltid finnas i mitt hjärta! <3

Eldur


Eldur <33

Pluggdag

Ännu mera matte fick jag räkna och så skrev jag äntligen klart min artikel, den blev faktiskt riktigt bra! Jag hoppas att Ph också kommer tycka det. Vi tapetseade även klart våran hall idag det blev jättefint, bara lister som fattas :D Skulle egentligen träffat Tina idag, men eftersom båda hade fullt upp så blev de inte så =/ Men jag hoppas vi ses snart i alla fall, gumman!Tapetsering

1 Maj

Idag började vi tapetsera, det blev jättefint men vi hann inte riktigt klart. Jag har även räknat masssa matte och skrivit på min artikel,  jättejobbigt vi har knappt fått reda på hur en artikel är uppbyggd, men den blev någorlunda bra:)
På eftermiddagen följde jag med mamma till Marks Gk för att lämna Emanuel på golfträningen, det var underbart väder, så jag och mamma passade på att gå en runda i solen :DMarks Gk

Shopping!

Efter en väldigt jobbigt och lång dag i skolan åkte jag till Varberg och shoppade:) Det var underbart väder och jag längtar verkligen till sommaren! Jag gick runt i alla tänkbara affärer men hittade inte riktigt de jag åkte dit för att köpa, men jag hittade en underbar turkos bikini! jag älskar turkost just nu =) Jag hittade även en fin vit väska och så köpte jag nytt smink:D Vid kvart i fem tåg jag tåget hem till Berghem =)


Shopping


image40

                                                        Jag i min bikini :)


RSS 2.0