Träningsrunda med nära döden upplevelse

Idag som alla andra måndagar är jag ledig, så då passade jag på att åka till stallet för att rida. Och för att ta mig till stallet åker jag med min lilla moppe, och det gick fint den första biten jag klarade den hemska grusbacken. Ungefär på halva väger efter en lång kurva kommer en jättestor traktor som tar upp HELA vägen, den hade dubbla bakdäck och så körde den väldigt fort och där kommer lilla jag, som tur är hinner jag inte tänka och få panik så jag bromsar lite och kör åt sidan så mycket som de går. Traktorn susar förbi och jag är glad att jag överlevde vill inte ens tänka på vad som hade kunnat hända.

Väl i stallet tänker jag inte mer på de utan gå till hagen och hämtar min Birningur och Katla som Paula ska rida. Jag och hon red nämligen ut på en träningsrunda. Allt gick förvånandsvärt bra, Birningur blev mycket glad över att få busa runt lite i skogen. Det blev en tur med många händelser, Birger tyckte de va bättre att gå i skogen mitt inne bland alla träd, sen gled hela min sadel ner på sidan när jag försökte få ut honom på vägen igen, det måste varit en rolig syn för Paula fick sig ett gott skratt. På hemvägen så skulle stigbyglarna såklart också krångla, ena åkte nämligen av mitt i traven, men det gick också bra. 

Men nu hinner jag inte skriva mer om min händelser rika dag, jag ska snart in till Skene.

// Puss Alexandra:*

The Perfect Guy...

...would do all this

1. Du älskar henne för den hon är, hur mycket hon än skulle såra dig skulle du aldrig svika henne.
2. Du visar och säger alltid hur du känner.
3. Du skickar gulliga sms på kvällen och säger:
- Godnatt älskling, jag saknar dig <3
4. Du tycker ALLTID hon ser otroligt bra ut i dina ögon, no mather what.
5. Du är en Gentleman, som tål ett nej utan en sur min.
6. Du vill visa upp henne även om hon har mjukisbyxor och en skön tröja + utan smink !
7. Du ringer upp henne tills hon svarar om hon har blivit sur och slängt på luren i örat på dig.
8. Du lever för hennes kyssar.
9. Du håller vad du lovar.
10. Du skulle göra allt för henne.
11. Du trycker henne alltid närmare dig, tar hennes hand eller visar på annat sätt att det är just HENNE du älskar, när du pratar med andra tjejer på till exempel en fest.

RSS 2.0