Min nya passion

Jag har hittat mig en ny passion som jag älskar. Det började med att vi skulle göra om en gammal möbel i skola, jag var fast direkt. jag älskar att göra om gamla möbler. Jag började idag med att göra om en soffa som vi haft stående hemma ett tag. jag slipade och grundade imorgon blir det dax att börja måla, den ska bli vit hade jag tänkt med dynor som jag ska sy. Vi hittade även ett gammalt soffbord som jag inte riktigt vet vad jag ska göra med än. En annan möbel som vi hittade består av två fotöljer och ett bord emellan, denna ska bli vit och sedan två dynor av vitt tyg med gröna prickar på hade jag tänkt.


   
Före


Efter


Soffbord


Fotöljer Före


Efter tvätt
// Puss Alexandra 


Härnösand i mitt hjärta

Imorgon åker jag hem från en helt fantastisk vistelse hemma hos Andreas i Härnösand! Hade jag fått välja skulle jag aldrig någonsin åka hem igen, jag trivs så otroligt bra här! Mitt hjärta säger åt mig att stanna medan min hjärna säger att jag ska hem och tyvärr så måste jag hem. Jag för försöka åka upp snart igen, det är i alla fall inte sista gången jag är här!

Tycker om dig sötnos!


// Puss Alexandra :*

Sanning eller lögn

Döljer du något för mig? Berätta det i så fall, jag vill inte bli sårad igen!

Student och gravsättning

I fredags bra det av mot Säffle och Pias student, som tur var var det uppehåll precis när de skulle springa ut! Sedan när det skulle åka lastbil började det dugga lite gran. Senare blev det god mat hemma på Bodaholm, jag träffade även lite nya människor. Vid halv elva tiden bar det av mot Säffle för en del skulle ut på Harrys. Jag följde dock bara med till
lägenheten i stan och var med på en liten förfest. Vid tolv bar det av hem igen.

Lördags vid halv tolv kom några från släkten till Bodaholm för att vara med på gravsättningen. Det var väldigt trevligt att få träffa alla igen, sist vi sågs var 2002! Men nu var det bestämt att vi ska träffas en vecka varje år. Får se hur det går, ska blir spännande! Vi spelade lite kubb på kvällen vilket var mycket underhållande. Jag har verkligen en mycket trevlig släkt! Tyvärr blev det inga kort.

Idag åkte vi vid halv tio, först bar det av mot Karlstad för att hyra släpkärra. Nästa stopp var Karlskoga där vi skulle hämta en byggställning. Sedan var det raka vägen hem, tog ett bra tag att komma hem eftersom bilen var så tung. Vid klockan 18 var vi äntligen hemma igen.

// Puss Alexandra :*

Sommarlov!

Hur gick tiden så fort? Nyss var det februari och kallt och helt plötsligt är det sommarlov. Tittar man ut genom fönstret kan man inte tro det. Ute är det mulet och regnväder det är till och med lite kallt. Men så skönt det ska bli med lov nu, det behövs verkligen!  Fast man skulle kunna säga att vi redan haft lov i typ en vecka, vi har knappt varit i skolan alls.

Några saker som händer i sommar;
Åka till Säffle - Student
Åka till Härnösand - Sötnos
Mormor kommer hit
Sommarjobba
Vara i stallet
Lena kanske ska hälsa på
Åka på campingsemester
Sötnos kanske kommer ner och hälsar på


Meddelande till Sanna! Se till att öva på fotboll nu! ;)
// Puss Alexandra :*

Sommarjobb!

Jag hade i princip gett upp hoppet om något sommarjobb i år efter att ha kontaktat olika arbetsplatser utan resultat. Igår gick jag och sanna och pratade om att sälja glass på stranden för det kan man tjäna fina pengar på. Men vi kom fram till att vi inte hade någon glassvagn och att det troligen kostar massa. Lite på skoj kollade jag idag på blocket efter en glassvagn och hittade till min förvåning en till rimligt pris! Jag ringde då och hörde med ägern, imorgon ska vi hämta den!

Det perfekta sommarjobbet, man får vara på stranden, träffa människor, tjäna pengar och bli brun! Humöret är på topp igen!

// Puss Alexandra :*

Tänker på dig

Sötnos i Hamburg

Nu är klockan snart 17.40 och då kommer min sötnos att flyga ner till Tyskland och Hamburg. Du får ha det så jättekul under veckan du är där! Tänker på dig, kom snart hem igen! Tycker om dig.

Fast om drygt en vecka kommer det vara jag som sitter i ett tåg på väg norrut över sverige till Härnösand! Det ska bli otroligt spännande men också väldigt nervöst. Tanken att åka över nästa hela sverige för att träffa någon man inte känner är rätt konstig. Det känns väldigt overkligt, jag har inte riktigt förstått att det är sant än. Jag tror och hoppas att vi kommer få det toppen kul!
// Puss Alexandra :*

STÖRANDE GRANNAR!!

Åh, jag vill bara sova just nu men det går inte för det spelas mega hög musik från mina grannar ovanför! Varför spela så högt så att det låter som att det är jag som spelar hos mig?! Folk försöker faktiskt sova nu!! Suck vad arg jag blir, skönt med sommarlov snart så man kan få sova!
Ta mig här ifrån någon!

// Liten mindre kärleksfull puss :*

RSS 2.0