Vårkänslor!

Då har ännu en härlig vårdag gått mot sitt slut. Äntligen har våren och solen börjat komma hit, jag är som en helt annan person. Jag är bara glad och ler hela tiden, hela jag är fylld av vårkänslor vilket känns otroligt bra. Jag älskar verkligen våren med alla fina blommor och löven som börjar komma på träden och det härligaste av allt att vakna till fågelsång.

Jag inledde denna härliga vårdag med att gå ut och borsta min lilla hårboll och hon fick även springa av sig lite grann. Senare åkte jag till stallet och red lilla Rák vilket gick helt över förväntan hon har verkligen gjort stora framsteg på drygt en månad som jag haft henne!

// Puss Alexandra :*

Chalmers

Öppet hus på Chalmers blev riktigt lyckat, jag var där med pappa och kollade runt lite. Jag fick även information om Arkitekur och Arkitektur och teknik. Fast det är ändå Arkitektur som lockar mest, efter tre år på den utbildningen kan man gå ytterliggare två på Masterprogrammet inredning. Jag kännde mig verkligen hemma på Chalmers, rätt stort är de allt men man lär sig fort. Så det lutar åt att flytta till Göteborg om ett och ett halvt år! Jag har även satt mig på kö till lägenhet så att jag förhoppningsvis kan ha någonstans att bo. Nu är det bara till att gå klart gymnasiet och hoppas på det bästa!// Puss Alexandra:*

RSS 2.0