Min älskling är underbarast!

Min dag började inte så jättebra tyvärr. Jag var glad i morse för att jag hade blivit klar med mijlöhuset i måndags så att jag skulle slippa göra mer på det under lovet men tyvärr vände mitt humör rätt fort. Jag skickade nämligen in min dator på lagning igår och trodde jag hade fått med alla filer från den men så var inte fallet. Så jag har du ett halv klart hus igen som jag inte orkar ta tag i igen, utan ska prata med min lärare först och se. Jag fick ringa HP och börja och de skulle i alla fall försöka att inte röra hårddisken.

Under eftermiddagen började min dag dock att vända igen, jag åkte till stallet för att rida Rák lite innan vi skulle ha en liten tävling. Det gick lika bra igår som idag, hon lyssnade jättebra och både jag och hon har börjat hitta fötroende och respekt för varandra. Klockan halv fem satte tävlingen igång och jag var trea ut, vilket gick över förväntan, Rák var inte det minsta stressad och verkade tycka att det vara jättekul att få visa upp sig. Jag är verkligen stolt över min häst och att vi har kunnat finna varandra så bra. När jag kom hem igen blev dagen verkligen inte sämre för hemme väntade det ett blommbud på mig och denna bukett rosor var inte från vem som hellst utan från min underbara älskling! Det värmde verkligen i hela kroppen, jag älskar dig Andreas!Min vackra bukett med 18 rosor.

Tomma ord utan innebörd?

Jag börjar undra lite nu om det du säger till mig är sanning eller endast tomma ord. Du har flera gånger sagt att du ska ta tag i saker men fortfarande inte gjort det. Sist jag tog upp det med dig lovade du mig återigen att du skulle ta tag i det men fortfarande har inget hänt. Sakerna har inget med min att göra men det fiinns ändå en viss oro över att det alltid kommer att fortsätta så här. Tänk den dagen du lovar mig något riktigt fint men att det sedan aldrig händer förstår du då hur otroligt sårad jag skulle bli? Jag vill inte att det du säger endast ska vara tomma ord! Ta nu tag i sakern och bevis för mig att du kan. Är det endast tomma ord om att du kommer flytta ner också? Hur länge kommer det egentligen dröja till jag äntligen kan få ha dig nära mig?

Jag älskar dig och vill inte släppa taget men jag hoppas att du förstår!


Illuminated Explosion

Igår var det daxs för en modevisning som stylist och mode tillsammans hade samordnat. Vi i inredning fick också vara med men vår uppgift var att bygga catwalken vilket vi blev väldigt missnöjda med eftersom allt redan var planerat. Vi fick inte vara med och bestämma något utan vi fick istället bara vara "byggarbetare". Ingen uppskattninga alls fick vi heller vilket är väldigt dålig stil av både mode och stylist. fast nu ska jag inte deppa för det eftersom vi har fått ett roligt uppdrag från em möbler som jag ser fram emot väldigt mycket!

Själva showen tycker jag i alla fall blev väldigt lyckad! Kläderna var vita och sminket var dels vitt och dels rosa som sedan lystes upp av UV-lampor vilket blev väldigt häftigt!

Videoklipp finns att se på http://tv.hn.se/player/play/102354

Uppdrag på Em i Heberg!

Klockan kvart över tolv idag satte vi oss i bilen hela klassen för att åka ut till Em möbler i Heberg där vi nämligen hat fått ett uppdrag. Jag, Sanna, Anna och Emma kommer att få inreda ett rum så som vi själva vill vilket vi tycker ska bli väldigt roligt. Vi har länge velat göra något praktiskt och det får vi nu äntligen göra. Förhoppningsvis kommer vi få fler uppdrag i fortsättningen vilket skulle vara väldigt roligt. Vi får helt enkelt försöka göra ett bra första intryck. Vi har än så länge kommit överens om tapet, färger och de viktigaste möblerna och det känns
välidgt bra och roligt!
Så här ser det ut nu.

RSS 2.0