Hockeypremiär!

Då var hockeysäsongen igång igen, jag är mer taggad är någonsin! Jag har aldrig varit speciellt sportintresserad men jag har mer och mer börjat intressera mig för sport, men kollar helst bara när Fäjestad eller Sverige spelar.
Just nu spelar Fäjestad mot Skellefteå, än så länge står det 1-0 till Fäjestad. Och nu blev det 2-0!!
Tänk att få vara med på matchen på hemmaplan, vilken känsla det är! Jag hoppas verkligen vi kommer att komma iväg på någon match denna säsongen, pappa har länge lovat att vi ska åka.

Heja Färjestad!

Miljöhus

På inredningen har vi börjat med att rita miljöhus eftersom jag har tagit en idé som jag harft sen innan kännde det väldigt motiverande att jobba på mitt hus. Jag har en klar blid på hur det ska se ut och skulle se ut i verkligheten, vore väldigt roligt om jag kunde få chanse att bygga det på riktigt någon gång i framtiden. 

Dock är tisdagar en väldigt lång dag efter som vi sitter och gör samma sak hela dagarna, men nu efter två år har vi blivit lovade lite utflyckter då och då. Och även blivit tillfrågade om vi vill inreda en affär, varför ens fråga när vi tjatat på att vi vill göra något praktiskt nu i två år!

Försökte även försvara Sanna idag när hon blev attackerad angående hennes 45 gradiga hörn i sitt hus. Jag tycker personligen att huset är jättecoolt och det tycker Sanna också och uppgiften var att jobba självständigt och få leka med former, kan vi får göra det då? Ofta man går i ett hörn som är 45 grader, kan man inte få ha ett sånt hörn för utseendets skull? Men men, vi kämpar på och Sanna har en plan så det bli nog bra i slutändan.

Nu ska det bli lite mer ekonomiplugg innan jag ska in till Sanna och hälsa på.
Tv:n tillbaka på sin plats!

Äntligen! Efter tre månader har jag åter igen en tv på min tvbänk! Tänk vad vilsen man är utan en tv, hos mig agerar den som sällskap och nöje. Men egentligen var det lite skönt att inte ha någon tv heller för då fanns det inget att kolla på, på kvällarna så jag gick och la mig tidigt vilket är väldigt skönt. Nu kommer det finnas program jag vill se även om jag inte har så många kanaler vilket är tråkigt ibland, men eftersom vi har fler kanaler hemma har man något att se fram emot. Jag får helt enkelt försöka lägga mig tidigt ändå!
Ikea

Idag bar det av till det stora varuhuset Ikea. Jag älskar verkligen ikea, där finns allt man kan önska sig och allt som är turkost eller nästan turkost drar till sig min blick! Jag hittar alltid något jag vill ha där och idag var det en turkos soffa som jag fastnade för! Men tyvärr har jag varken hus eller pengar till en soffa, men den var fin att kolla på och skön att sitta i. det är nästan tur jag inte har något hus för då hade jag velat köpa nya saker hela tiden! Det fick bli lite annat smått och gott istället för en soffa, jag hittade bland annat en salldsslunga, burkar att ha mjöl m.m i och två turkosaunderlägg.
Till min älskade!

Kärleken är stor.. Nu.. Då.. Och föralltid!<3

RSS 2.0