Framtiden..

Ja, vad ska man säga egentligen.. Framtiden är ett rätt stort begrepp, att lista ut vad man vill göra i framtiden är inte lätt. Det tar lång tid att veta vad man vill göra med sin framtid. Just nu försöker jag lista ut vad jag vill... Jag tror jag vill försöka få ett jobb till att börja med, helt inte heltid då det är skönt att vara hemma också. Men några dagar i veckan skulle inte skada! Jag ska nog försöka ta mig till arbetsförmedlingen imorgon och se vad de säger där.

Imorgon blir det också sjukgymansten som jag ska besöka, får se vad de säger där! Kanske inte händer så mycket nu när jag har varit sjuk och så. Men med tanke på att det är så lång kö dit så är det bäst att gå ändå även om jag mycket hellre bara skulle vilja ligga i min säng då. Klockan 8 har jag tid där!! Hur kan man ens lägga en tid så tidigt på morgonen.. Jaja, det blir nog bra. Jag tar moppen dit så kan jag åka hem när jag är klar och slipper vänta på bussen.

Nä, nu är jag trött på att vara sjuk.. Jag ska släpa ner mig till duschen nu och spola bort den dumma förskylningen!

Seeeeg dag!

Hela dagen har i stort sett bestått av regn, blåst och allmän seghet! Jag har inte fått gjort något alls idag, har ingen motivation alls till att göra något. Allt tar bara lång tid innan det blir gjort och jag har fastnat framför tvn ett ex antal gånger. Det är inte de att jag inte har något att göra för det har jag men jag kommer bara inte till skott med att göra saker. Jag vill pyssla och få klart min sommarbok från förra sommaren men det gåååår bara inte! Det är väl tur att jag inte har så brottom med att få klart det jag ska göra, jag tycker jag kan få unna mig en slapp dag!

Imorgon ska jag åter försöka ta tag i saker och på fredag ska jag ha en tur så då hoppas jag att det i alla fall vill vara lite bättre väder så man slipper att både bli genomblöt och blåsa bort! Speciellt eftersom det är en tre timmarstur med fika, då vill man gärna ha uppehåll!

Nu är det i alla fall dax för mig att ta tag i middagen så att vi kan få mat någon gång denna dag! :)


En Gladiol som jag tog in och ställde på nattduksbordet!


Getingstick, träningslöfte och sista dagen på sommarjobbet

Ja, dagen började ju inte så bra. Jag gick ut för att hämta mina ridskor i sadelkammaren, jag tog på mig mina gympaskor och gick. När jag kommit en bit sticker det till och det känns som om jag fått en sticka. Det var min första tanke men sen tänker jag att det kunde varit en geting! Jag tar av skon och undersöker och där låg såklart en nu död geting! Vilken smärta en sådan lite krabat kan orsaka, jag har nu haft ont i stort sett hela dagen.

Men nu till något bättre, jag har nu lovat mig själv att jag ska börja simma för att stärka upp min rygg. Ska försöka med en gång i veckan och också få med mig mamma. Vore trevligt om vi kunde göra saker tillsammans.

Som rubriken lyder är det idag även min sista dag på sommarjobbet. Det känns både jobbigt men även skönt att få åka hem nu när jag vet vad jag har att se fram emot. Jag kommer vara en hel del i stallet och hjälpa till, rida Rák och ta turer. Sen ska jag även fixa massa med saker hemma och ta hand om djuren! Det känns inte alls lika deppigt längre att inte ha kommit in på min linje utan den känns rätt skönt att kunna få göra det man vill och ta det lite lugnt.

Och om 25 dagar ska jag till Älskling!

RSS 2.0