Confused

Det är verkligen inte lätt att bestämma sig för vad man vill göra med sin framtid när miljoner tankar svävar genom huvudet. Hjärtat brukar säga en sak och hjärnan en annan, men just nu är det bara kaos hos mig. Jag vill både vara kvar här hos älskling, jobba och inte jobba, vara hemma hos familjen och rida Rák, tröttnar ibland på familjen vill bort men ändå tillbaka. Livet är verkligen inte lätt! Familjen och Rák finns ju trotts allt alltid kvar. Att ha ett distansförhållande är inte alltid lätt och kan vara ganska skört. Älskar man någon så ska man ta chansen och satsa, funkar det inte så finns alltid familjen att återväntar till. Man ska ta chanserna som bjuds innan det är försent så det är det jag ska göra nu, satsa på mig själv och göra det jag känner. När jag nu får ordning på mina tankar!

Hösten är på intågande

Idag har det varit en sån där typisk gråmulen höstdag då man helst bara vill sitta inne med en riktigt bra bok och dricka varm choklad. Jag tycker om hösten, den är vaker och fridfull. Det är verkligen en härlig tid att vara ute i skogen och rida. Skogarna blir så vakra av alla gula löv som fallit ner till marken! Fast egentligen är alla årstider vakra på sitt sätt. Vintern är härlig när man kan få rida i snö, våren är vaker på löven börjar komma och vitsipporna har slagit ut och sommaren är trevlig med fågelsång och värme.

Trotts det gråa ute hade jag massa energi och ville ändå få en massa gjort och kände inte alls för att mysa inomhus. Jag tog med mig Emanuel ut för att slutföra nästa del av soffprojektet. Efter mycket trixande blev jag och emanuel klara med tvåsits delen! Riktigt bra blev det också, nu fattas det bara att klä in den och så ska mamma sy överdragen till dynorna.

På eftermiddagen blev det också en äppelkaka bakad, den första för i år och den var väldigt god! Jag hann också med att sy klart mitt lilla projekt som för stunden är hemlig!

Imorgon ska vi åka en sväng på Skene marten, får se om man kan hitta något roligt där!

Äppelkaka

Bild på Rák från vår hösttur tidigare i veckan

Ringsjön

 

 


Underbar sensommardag!

Idag var det en helt underbar dag med massa sol och varmt var det dock rätt kallt i skuggan! Jag passade på att åka iväg till stallet på förmiddagen för jag ville rida hem och bli fotad lite. Tyvärr ville inte rák riktigt visa sig från sin bästa sida på bilderna. Det var väl ingen bild som blev speciellt bra. Men men får träna henne lite till och nästa gång blir det nog bättre, jag vet att hon kan om hon bara vill!
Förrutom att rida har jag och Emanuel finjusterat soffan lite (eller fotöljen kanske man ska säga) vi stabiliserade sidorna på den så att den inte ska gunga massa utan sitta ihop mer och det blev väldigt lyckat för nu är den så stabil den bara kan bli!

Imorgon bär det av till sjukgymnasten igen, ska bli spännande att se vad man får göra för kul!

Så här fint är det utanför mitt fönster just nu.

 


Pysseldag

Äntligen börjar min bok - Summer 09 ta form, det har ju tagit en liten sttund. Fick klart tre sidor idag och har en kvar men inspirationen tog precis slut. Kul var det så länge det varade! Jag har även kunnat fortsätta på min ficka i lappteknik och den är också snart klar! Vad ska man då hitta på tro när mina små projekt börjar ta slut... Hm, det dyrker nog upp något, det gör det alltid..
Jag kanske skulle ta tag i att göra klart soffan, det skulle behövas den står och tar lite plats i garaget just nu. Ska ta tag i det när jag är frisk igen, om jag nu orkar. Fast det brukar vara kul bara man kommer igång, det är de som är svårt!

Nä, nu är det strax mat här så jag ska vara duktig och gå ner innan mamma hinner ropa!

Wedding of the summer

 

 


Sämre igen

Förskylningen vill verkligen inte ge med sig! Känns som om feber är på gång också, vilket är bra egentligen men väldigt jobbigt att ha bara. Jag som kände mig bättre igår men nu har det blivit värre igen. Halsen känner jag av igen pga. att jag var täppt i näsan inatt så jag fick andas med munnen. Hals ont är verkligen det värsta jag vet! Men det som är mest tråkigt är att jag inte kunde åka till stallet idag som jag hade tänkt och det blir heller inget värmlandsnäs och skördefest i helgen! Jag får hoppas jag blir frisk snart i alla fall så jag kan åka och hälsa på min lilla söta polla!

Nu till något positivt, jag har inte tröttnat på att pyssla än. Jag har sytt klart gröna bilen som borde blivit klar för ca ett år sedan men jag har inte riktigt tagit mig tid. Jag har också börjat på ett annat projekt, ett förkläde med en ficka gjord med lappteknik! Jag tror i alla fall det kommer bli bra. Sen har jag lite annat som jag vill pyssla med också, känner att fantasin bara flödar och idag har jag inte haft ork till något annat än att vila och kolla på tv. Nu vill jag bli frisk!

Nu är jag också förberedd inför vintern, jag har även införskaffat en vinterridoverall! Jag har önskat mig en sådan i många år och hittade nu en till rimligt pris, begagnad också så jag är snäll mot miljön! Tycker egentligen inte om att handla begagnade kläder men denna var fin och fräsch så jag är riktigt nöjd!

 

 

Man kan vara söt trotts att man är sjuk! :)

 

 


RSS 2.0