Här var det shoppat!

Det har blivit lite shopping det senaste, men allt har ändå varit nödvändigt. Lite får man ju unna sig!
Bland annat har jag köpt kurslitteratur vilket är väldigt nödvändigt och en större hårddisk till min dator. Min nuvarande på 320 GB håller på att bli full då jag har en del program som ska få plats
.
Lite skönhetsprodukter har det också blivit, tre paket från Iherb är på väg till mig (en kom dock idag) och foundationsprover har jag också beställt. Hittar ju ingen som sitter kvar på min hud! 
Fast till mitt försvar så har jag sålt en hel del på Tradera och fått in lite slantar så jag kan gott unna mig.
 
Har ni köpt något roligt det senaste?
 

Tredje badet

I förmiddags bestämde jag mig för att gå till badhuset för att simma, det var två veckor sedan jag var där sist och har sedan dess stretchat så mycket jag kommit ihåg. Jag har det senaste inte känt av knät något märkbart så jag ville nu prova att simma igen för att se hur knät håller.
 
Det gick riktigt bra, jag vet inte om det beror på stretchandet, de mindre simtagen eller den nya bikinin men alla tre verkar samverka bra ;)
Jag kände av knät lite emellan åt när jag glömde av mig och tog i lite för mycket, men mesta dels gick det över förväntan. Det var riktigt behagligt att simma lite lugnare med mindre bentag, överkroppen fick jobba lite extra för att hålla mig flytande vilket bara är bra! I 35 minuter simmade jag, mer eller mindre hela tiden. Stretchade efteråt och ska även göra det ikväll då jag känner av knät lite nu.
 
Då är det bara hoppas att knät fortsätter att hålla och att jag fortsätter att gå till badhuset!

Bara en vecka kvar

Nu är det endast en vecka kvar på sommarlovet för min del, nästa måndag drar skolan igång med full kraft igen. Men innan dess ska jag redan på torsdag till skolan, då börjar nämligen ettorna som jag ska vara med och ta emot och även vara fadder till. Det ska bli roligt att se vilka de är, få visa dem runt och sen även ha massa roliga aktiviteter tillsammans.
 
Så sjukt snabbt denna sommaren gått ändå men jag har hunnit med en hel del. Först har jag varit hemma hos familjen i en och en halv månad, jobbat, varit med Rák en massa och umgåtts mycket med familjen. Sedan har jag varit här i tre veckor, pysslat en massa med saker som står på min att-göra-lista, hälsat på en lite folk och tagit tag i min träning något bättre. Det har helt klart varit en väldigt bra sommar!
 
Har ni haft det bra i sommar?

Svarta pärlan

Är hon inte fin min svart pärla?
 

Nya frukostvanor

Frukost är som alla vet dagens viktigaste måltid. Vanligtvis har jag älskar frukost, jag längtade alltid till att det äntligen skulle bli morgon så jag kunde äta frukost. På senare tid har det dock känts väldigt tråkigt att äta frukost. Min frukost bestod av te och mackor. Då jag inte han äta yoghurt eller fil pga min mjölkproteinallergi har jag inte kunnat variera så mycket, eller min fantasi har inte räckt till. Något ägg ibland och så har det ju blivit, Men mer än så har jag inte lyckats klura ut eller haft ork till att göra på morgonen.
 
När vi var uppe hos Andreas familj hade hans mamma köpt hem en havremjölk från Ica som jag faktiskt vågade mig på att smaka på och inte bara i maten. Den smakade faktiskt inte alls lika mycket havre som Oatlys och var också mycket krämigare, dock är den inte ekologisk men det får jag väl ta då jag inte alls står ut med den väldigt framtränande havresmaken. Jag gillar i alla fall icas och kan nu börja dricka smoothies på näringsrika frukter och med en mjölk som kan ge mig kalcium som jag inte vet om jag får i mig tillräckligt av annars. Frukosten är åter igen min favorit måltid.
 
Vad äter ni till frukost? För mig blev det mackor och en smoothie på banan, blåbär, kiwi och havremjölk, mums.

Att bo i Norrland

Hur är det egentligen att bo i Norrland?
Som jag tidigare skrivit så är min sambo från Norrland, Bergeforsen. Nu när vi var uppe i helgen åkte vi runt en hel del och kikade och jag kom fram till att jag faktiskt skulle kunna tänka mig att bo där. Men då är ju fråga, hur är det egentligen att bo så långt upp? Eller ja, mitten av Sverige i alla fall.
Är inte vintrarna extremt jobbiga? Fast oftast är det väl i alla fall snö och inte slask. Är det oftast varmt och skönt på vår/sommar? Varje gång jag varit uppe under den tiden på året har det varit väldigt varmt och skönt, till och med varmare och finare väder än hemma. Myggen då? Är inte de jobbiga? Finns det mycket mygg? Jag har inget jättestort minne av att det faktiskt var så mycket mygg? Berätta allt är ni snälla, både för- och nackdelar!
 
 

Mina första simtag

Nej inte för första gången i mitt liv utan jag har tagit mina första simtag mot en stark och frisk rygg!  Jag är riktigt stolt över mig själv att jag tog mig iväg till badhuset. Det var väldigt skönt att simma även om osäkerheten och ångesten smög sig på först. Minnen från skolan då man mer eller mindre blev tvingad att simma finns kvar på näthinnan.
Men jag tog mig i och simmade i 40 minuter. Konditionen är inte den bästa så det blev lite jobbigt på den punkten men annars gick det bra.
Det var riktigt skönt sen när jag gick upp, jag kände verkligen hur hela kroppen hade fått jobba. Nu gäller det bara att jag fortsätter ta mig dit.

Här var det lugnt

Sedan i måndags har jag bara tagit det väldigt lugnt, sovit länge på morgonen och inte gjort jättemycket under dagarna. Det har varit väldigt skönt men också en väldigt stor omställning att vara tillbaka i Eskilstuna.
Hemma var jag ute varje dag och grejade och städade i garaget m.m. Här är det inte alls samma sak, jag kan inte gå ut och göra vad som helst. Går jag utanför lägenheten kommer jag direkt ut på en stor gata, jag gillar verkligen inte städer. Jag känner mig som en övervakad fånge här. Jag är och kommer alltid att förbli en lantälskare. Det finns så mycket mer att göra på landet, det en sådan frihet och underbart att ha naturen utanför dörren!

Första dagen på NM!

Då det igår var gratis inträde på NM passade jag och Andreas på att åka förbi och kika lite. Det var väl inte jätteroligt enligt honom men han var snäll och ställde upp vilket jag uppskattar.
Från började hade jag tänkt åka alla dagar men nu har jag bestämt mig för att endast se finalerna.
Här nedan kommer ett smakprov på hästarna som finns på plats. Detta är endast young rider.
Endast 7 år och riktigt flott
Reynir, riktigt maffig
Någon som inte riktigt var lika intresserad som jag
Herkules Frá Pegasus
 
 
 

RSS 2.0