Ljuvliga grupparbete

Hej hopp! Efter tre veckors sjukdom som avslutas med en stor final nämligen halsfluss så är jag nu frisk igen! 
 
Egentligen har jag väl inte något direkt att skriva om just nu, känns så tråkigt när jag inte har en häst att skriva om och jag kommer heller inte på något att skriva kring hästar. Så det får bli lite skolrelaterat så jag kan få skriva av mig lite..
 
Just nu har vi en kurs där vi jobbar i grupp. Till en början kändes allt toppen, gruppen var samspelt och tänkte i samma banor. Men när jag var sjuk under en vecka raserades allt, gruppen stod och tramade på samma ställe, ingen tog tag i gruppen och förde arbetet framåt. När jag kom tillvaka var vi kvar på ruta ett och inget kändes bra. Nu har jag precis skickat in gruppens första arbete som i stort sett bara två i gruppen jobbat på, jag och en till. Jag fick göra allt det sista, leta upp källor och skriva klart. Trots att vi kom överens och trotts att jag försökt puscha så var det ingen som hjälpt till med bra feedback samt hitta källor. Kul kul!! 
 
Visst grupparbete är supernyttig och man lär sig verkligen mycket men just nu känns det bara erhört jobbigt. 3 stycken glider mer eller mindre med och en är försvunnen..
 
Allt för mig just nu. 

Rambo Micklem träns

 
Nu har även jag börjat fundera på detta träns efter att ha läst om många som köpt det och verkligen är jättenöjda. 
Det verkar vara ett riktigt bra träns som nu skulle kunna passa Rák. Det kan nog i alla fall vara värt att testa. Då detta träns ska få bettet att ligga mer still skulle det nog kunna vara bra, Rák har ibland tjaffsat lite med bettet. Sen är ju alltid ett träns som inte trycker på känsliga ställen ett plus!
 
Någon av er som har ett?

Vill riiida!

Min abstinens efter hästar är enorm just nu.
 
Sitter här i soffan och är snörvlig och sjuk i halsfluss. Fy säger jag bara, varit sjuk i tre veckor snart. Började med en förkylning som kommit och gått och i söndags fick jag halsfluss. Snart får det vara bra tycker jag.
Skolarbetet blir lidande också pga detta, rätt mycket att göra har jag! Ingen panik här inte..

En ridtur på min svarta diamant hade verkligen suttit fint just nu, få komma ut i den sköna höstluften och inte tänka på något alls. Det hade varit underbart! Jag saknar min fina..

Hunger games?!

Ikväll har jag och min kära sambo kollat på Huger games. Jag hade egentligen ingen vidare lust att se den då jag redan i förväg visste att denna filmen inte skulle vara något för mig då jag inte gillar denna "typen" av filmer. 
Jag är dock mer eller mindre tvingad att se filmen då vi i skolan ska göra en analys på den. 
 
Filmen hade en djup fysisk påvekan på mig, den berörde mig djupt. Det är svårt att beskriva den känslan som filmen lämnar hos mig. Jag gillar den inte alls och förstår inte hur man kan göra en sån här hemsk film. Jag gillar inte dödande. 
 
Hunger games är helt igenom hemsk i min mening, det gör fortfrande ont i min kropp efter att ha sett den. Jag är en sån person som är väldigt bra på att leva mig in i filmer/böcker och tro att det är jag som är med. Därför gjorde det extra ont i bland lite varstans i kroppen på mig när de blev skadade i filmen. 
 
Jag kan verkligen inte förstå alla hyllningar som denna filmen fått för enligt mig var den inte ett dugg bra. Den var hemsk!
 
Någon som sett den?

RSS 2.0