Stolt över mig själv

Denna veckan har jag varit på hela tre pass på Friskis vilket jag är väldigt stolt över! Jag har känt mig motiverad och sugen på att röra på mig vilket är väldigt ovanligt för att vara mig. Jag hoppas nu bara att det håller i sig!
Förutom flex i måndags, yoga i tisdags och jympa bas idag så tog jag en lång härlig promenad i solen igår och förra helgen var vi ute på promenad båda dagarna.

Mitt mål är i alla fall pass två gånger i veckan och någon promenad.
Vad/hur tränar ni?

Första tentan

Imorgon är det dags för den första tentan för min del. Min utbildning har knappt några tentor, mest inlämningar och redovisningar vilket jag inte klagar på. Prov har aldrig varit min grej fast jag har ändå mer eller mindre alltid klarat mig. Så lite nervöst är det och mycket att lära sig tycker jag. Fast det är nog inget i jämförelse med de utbildningar där man ofta har tentor. 
 
I alla fall, det är inte helt lätt att koncentrera sig. Mycket snurrar just nu i mitt huvud då mitt liv ändrats en del och mycket att planera och tänka på. Men jag kämpar på och hoppas att jag klarar mig imorgon så jag slipper göra omtenta. 
 
Förresten, min datorn klarar inte av hd-filmen på Rák som jag filmade när jag var där för någon vecka sen. Så kan inte klippa ihop den. Får se om jag kan fixa det på min lillebrors dator när jag åker hem nästa gång. 

Bilderna från Frankrike

Cannes
Filmpalatset med casio

Bildbomb trav!

Nu är jag hemma på en liten längre visit och idag var vi iväg till Rák. Myste och släppte henne lös i paddocken. Några bra bilder blev det allt också! Just nu verkar trav vara hennes favoritgångart, förr när jag släppte henne i paddocken blev det mest tölt. Men hon har ju iofs fått mer muskler och kan bära sig bättre nu. Så bilderna är
bara travbilder förutom uppställningen. Har lite film också men den får komma senare!


RSS 2.0