Oprah Winfrey Show

Är hemma idag pga sjukdom, sitter just nu framför tv:n och kollar på Oprah.

Oprah är ett mycket bra tv program som tar upp en massa viktiga ämnen som händer i samhället. Idag pratar de om barnvåldtäkter på nätet och nätpedofiler, vilket är mycket hemsk och skrämmande. Det finns så otroligt många barn som blir väldtagna i hela världen. 3 av 4 barn känner den som våltar och 35% av dem är deras egna förälder. Jag förstår inte ens hur man kan göra något sånt här mot sitt egna barn. I vissa fall våldtar våldtäcksmännen spädbarn så att de inte ska kunna berätta om vad som hänt.

I dagens program berättar de om en vanlig familjefar som brukade lägga droger i sin egna dotter och hennes vänner saft och sedan utnyttjade han dem. Han tvingade dem alltid att dricka något innan de gick och lade sig så att han sedan skulle kunna våldta dessa flickor. Flickorna fanns med i programet och ingen av dem minns något av de som hänt, men de fattade att något var fel. 


Lite fakta om Oprah Winfrey Show:
Talkshowen sänds i mer än 112 länder
Serien har inte fått mindre än 35 Emmy-priser
Varje vecka ser hela 22 mijloner människor på programmet - bara i USA.

8 januari

Sista dagen på jullovet så jag valde att göra något jag verkligen älskar, det är nämligen att leka model! Så här följer lite bilder. Lämna gärna en rad om vad ni tycker.

          

     

   

  

//Puss Alexandra :*

RSS 2.0