En vecka kvar!

Nu är det exakt en vecka kvar tills jag äntligen kommer få träffa min äslkling igen. Det ska verkligen bli underbart att ses igen, och vi kommer att få spendera hela 2 och en halv vecka tillsammans. Bland annat ska vi på bröllop och sen ska vi på campingsemster innan vi kommer hem till mig.

Innan dess har jag fullt upp, imorgon ska jag rida och på kvällen kommer vi att få besök. På  tisdag bär det av till Halmstad och på onsdag kommer Lena hit! På fredag åker Lena och jag tillsammans upp till Stokcholm och sen fortsätter jag upp till Sundsvall och min älskling.


Hemlängtan!

Nu har min hemlängtan slagit till, eftersom det inte är fint väder längre och kommer inte att vara på ett tag ska jag åka hem imorgon igen. Idag har jag mest yrat runt och har inte haft så mycket att göra. Jag kan bli otroligt rastlös av att inte göra något utan måste alltid ha fullt upp. Imorgon kommer även mormor så det ska bli kul att få vara hemma nu när hon äntligen kommer och hälsar på. Jag ska även till stallet i helgen vilket ska bli väldigt roligt eftersom jag inte har ridit på hör och häpna lite mer än en HEL månad! Det är väldigt länge, kommer få träningsverk men det är det värt!

Jag har även börjat räkna ner dagarna tills jag ska få åka och hälsa på min älskling! 18 dagar är det kvar nu, jag hoppads det kommer gå fort.. Men sen är det väl hur jag ska klara mig utan att ses så ofta, men det får gå!

Den som väntar på något gott... väntar alltid för länge.. Eller hur är det nu älskling? ;)
Dax att börja jobba!

Imorgon är det dax för mig och Sanna att börja sälja glass på stranden. Jag tror att det både kommer blir väldigt härligt att få vara på stranden men också väldigt jobbigt att dra runt på glassvagnen. Jag håller tummarna för att det kommer gå bra för oss och för att vädret ska vara med oss. Jag kommer med uppdateringar om hur det gått imorgon.


// Puss Alexandra:*

RSS 2.0