Let it snow, let it snow, let it snow...

Nu är det verkligen vinterlandskap ute! Det har snöat nu konstant i flera dagar, rätt små snöflingor dock men det blir ändå en hel del snö på marken! Jag tycker nu att det börjar räcka med snö, det blir bara så jobbigt när man måste skotta hela tiden och det lär inte bli kul sen när allt ska smälta heller!
Vintern kom ju väldigt tidigt i år men jag tycker bara det är mysigt med snö, det är bara skönt att slippa både en regnig höst och vinter! Nästa sommar kanske också bli kanon då!

Idag har jag och Emanuel pysslat med att göra julkort tillsammans, det blev riktigt bra fast vi är inte riktigt klara än.. Måste höra med pappa om vad han tycker.

Nu ska jag ta och fortsätta ägna mig åt min att-göra-lista så jag kan få bocka av lite saker på den snart!
Fast det är ju ganska mycket roligare att ladda ner saker till sims, jag måste få tipsa om en bra sida..
http://www.aroundthesims3.com/index.html på denna sida hittar man massa fina saker!


Jag bjuder på en fin bild från min och älsklings ridtur!


Lite krasslig..

Vilket innebar att jag tyvärr fick ringa återbud på kvällens corepass som jag hade behövt vara med på känner jag... Men men det är bättre att jag är frisk till helgen då vi ska åka upp till kusinerna (om vädret tillåter). Vi får väl se imorgon om vi åker eller ej, men jag hoppas att vi kommer iväg!
Jag tror nästan jag är allergisk mot långa promenader, igår gick jag till stallet och idag är jag trött och hängig.. Förra veckan gick jag också till stallet och sen corepass på kvällen och då var jag hängig på torsdagen.. Jag kanske ska motionera mera!

Idag har jag försökt ta det lugnt så gott jag kunnat.. Då jag alltid kommer på saker att göra har jag svårt att bara vara. Jag sydde lite på mormors julklapp och sen bakade jag bröd! Denna gången blev det riktigt gott och fint! Jag har naturligtvis också varit ute och gosat med katterna!Och äntligen har det börjat klarna i min sadelfråga! Jag har bestämt mig för att tacka nej till en Santa cruz hekla då jag tror att den är för rak för Rák. Jag ska istället försöka provsitta en Tekna i 16,5" och se om jag får plats i den, kanske till och med borde prova en 15,5", ju kortare sadel desto bättre! Jag ska ringa en återförsäljare imorgon och se om de fått hem någon än! Annars får det nog vänta till efter jul och nyår... Jag kollar i alla fall fortfarande runt om jag kan hitta något bättre, jag har hittat en annan som ser exakt likadan ut som min favorit sadel och med utbyttbara koppjärn så man kan få den vidare! Min favoritsadel som jag köpte på Hööks, Claridge House syntetsadel var för smal tyvärr.. Jag hoppas denna som jag hittat nu Daslö syntetsadel kan passa. jag har mejlat återförsäljare för att fråga lite men tror den kan bli för lång ändå..
I stallet håller jag också på att prva var enda sadel för att försöka hitta någon som kan passa! Jag hoppas på att kunna rida imorgon så jag kan fortsätta mig provande..


Daslö syntetsadel


Claridge House syntetsadel

Tekna syntetsadel

RSS 2.0