Student och gravsättning

I fredags bra det av mot Säffle och Pias student, som tur var var det uppehåll precis när de skulle springa ut! Sedan när det skulle åka lastbil började det dugga lite gran. Senare blev det god mat hemma på Bodaholm, jag träffade även lite nya människor. Vid halv elva tiden bar det av mot Säffle för en del skulle ut på Harrys. Jag följde dock bara med till
lägenheten i stan och var med på en liten förfest. Vid tolv bar det av hem igen.

Lördags vid halv tolv kom några från släkten till Bodaholm för att vara med på gravsättningen. Det var väldigt trevligt att få träffa alla igen, sist vi sågs var 2002! Men nu var det bestämt att vi ska träffas en vecka varje år. Får se hur det går, ska blir spännande! Vi spelade lite kubb på kvällen vilket var mycket underhållande. Jag har verkligen en mycket trevlig släkt! Tyvärr blev det inga kort.

Idag åkte vi vid halv tio, först bar det av mot Karlstad för att hyra släpkärra. Nästa stopp var Karlskoga där vi skulle hämta en byggställning. Sedan var det raka vägen hem, tog ett bra tag att komma hem eftersom bilen var så tung. Vid klockan 18 var vi äntligen hemma igen.

// Puss Alexandra :*

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0