Dagens ridpass

Det började inte så roligt då jag fick veta att Rák hade tappat en sko, dock kunde Henrik fixa det ganska lätt och det blev himla bra.
Det dumma är att hon tappade fram och drog samtidigt med sig bitar från hoven, den skulle ju väga ut och bli större! Hoppas det kommer bli bra ändå. Just nu går hon med en baksko på hoven som tappade skon då en framsko hade stuckit ut rätt mycket på sidorna och gjort att hon skulle kunna trampa av sig den väldigt lätt.

Ridpasset började jag i paddocken, då den som misstänkt var halvt vattenfyllt gick det inte riktigt att göra något vettigt så det fick bli uppvärmning på volt samt lite sidvärtes.
Sedan gav vi oss av ut på grusvägen, vi övade mycket på igångsättningar och att inte gå så högt med huvudet. Vi började med lite trav i uppförsbacke, dock blev det ingen "wow-trav" idag. Men jag kunde ha kontakt med hennes mun utan att hon bröt av till tölt, hon kom även lite längre ner med huvudet.
I tölten gick över förväntan, hon tog rätt många steg där hon behöll huvudet lodrätt, riktigt stolt blev jag. Man känner verkligen att massagen gjorde henne gott, hon är inte alls lika spänd och har mycket lättare att röra på sig.

Nä, nu har jag inte tid att sitta här med, det ska ut och byggas!

Kommentarer
Postat av: Frida

Vart var det du skulle flytte nu igen?

2011-08-15 @ 16:41:51
URL: http://guffiframidfelli.blogg.se/
Postat av: Linda

Sv: Jo det har jag också hört, dock har ingen gått bort men man har väl haft det upp och ner, fast nu hoppas jag att det bara skall fortsätta uppåt :)

2011-08-15 @ 20:30:57
URL: http://mittangsull.blogg.se/
Postat av: Jenny

Äsch, tappskor är så jäkla frustrerande! Tur att du fick det åtgärdat.



SV: Tja, islänningar verkar inte bry sig så där jättemycket om hästpass och att uppgifterna i dem är korrekta, har jag märkt :p Men lite trist är det.

2011-08-15 @ 21:15:14
URL: http://islandstokan.bloggplatsen.se
Postat av: Anna

jag är på min jakt! dock kollade jag på de stövlarna irl och de vart väldigt stora i vaden.. och så var det nästan bara negativa ord om dem på hemsidan, så jag letar vidare!! :D

2011-08-15 @ 23:23:03
URL: http://mizlys.blogg.se/
Postat av: Cia

Sv; ja med rák kommer jag trick träna en hel del :D

2011-08-16 @ 07:55:36
URL: http://ciajonasson.bloggplatsen.se/
Postat av: Natalie

gud vad kul att det går så bra för er nu :D

2011-08-16 @ 08:11:10
URL: http://n-rongvall.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0