Tankeställare

Läste precis en oerhört gripande text hos Sanna som hennes syster Tilda ha skrivit. Hon är nämligen doft och kemikalieöverkänslig och skriver om detta i sin blogg. Jag uppmanar alla att läsa texten eller hennes blogg för den delen, det väcker verkligen en tankeställare hos en.

Man tänker inte alls på att allergi faktiskt kan vara ett handikapp det med! Jag ska helt klart tänka på hur jag använder parfym i framtiden, nu är inte jag någon som direkt överdoserar utan använder någon gång ibland.
Annars används mest oparfymerade produkter hemma hos mig då jag är lite känslig mot parfym (kontaktalllergi) och får lätt eksem, dock inte alls speciellt farlig om man ska jämföra..
Jag hoppas verkligen att folk kommer få upp ögonen för denna sjukdom och verkligen anstränger sig för att hjälpa till så att alla kan få vara med i samhället!

Kom igen nu, visa respekt! Vi är alldeles för dåliga på det, ta hand om och bry er om varandra istället för att blunda och köra ert eget rejs.

Kommentarer
Postat av: Frida

Jag använder inte heller parfym eller andra saker som doftar mycket eftersom jag själv ibland får nysattacker av sådant, typ om man går igenom ett helt gäng med killar som dränkt in sig, usch fy blä.

2011-08-02 @ 21:50:47
URL: http://guffiframidfelli.blogg.se/
Postat av: Sanna

Det borde finnas fler människor som du! Tack snälla för din kommentar!!!

2011-08-02 @ 23:19:52
URL: http://sannasant.blogg.se/
Postat av: Cia

jag klarar inte heller av parfymer.. så fort nån har för mkt på sej eller jag går runt i affär och kommer till nån parfym avdelning får jag andningssvårigheter och klarar därför inte av att vara runt folk på t.ex stan ><

2011-08-03 @ 07:19:36
URL: http://ciajonasson.bloggplatsen.se/
Postat av: Tilda

Tack för dina fina kommentarer om min blogg och tack för att du sprider informationen! Tyvärr har jag inte orkat skriva så mycket på min blogg på ett tag och jag har skrivit ett blogginlägg som förklarar varför. http://vardag.doftfriaplatser.se/#post22



//kram Tilda

2011-08-04 @ 15:57:48
URL: http://vardag.doftfriaplatser.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0