Beröm

Vi är verkligen för dåliga på att ge varandra beröm, det kan verkligen pigga upp hela ens vardag. Så kom igen, när någon gjort något bra, tala om det! Det finns inget roligare än att få beröm och få känna sig stolt över det man gjort. Det är dock inte alltid så lätt att veta hur man ska ta emot, men gör det bästa av situationen.

Förra veckan gjorde jag en ny bekantskap i stallet när jag skulle få hjälp med en tur. Jag har sett henne några gånger runt om stallet men aldrig riktigt sagt hej. Vi fick nu chansen att lära känna varandra lite och babblade på om det mesta. Vi fann varandra riktigt snabbt tycker jag!
När vi pratat ett tag berättar H att hon läst min blogg och tycker riktigt bra om den. Hon sa bland annat att jag skrev väldigt bra, att de var intressant och att jag hade bra tips.
Förstår ni hur glad och stolt jag blev då? Jag har aldrig tyckt att min blogg är så speciell, jag skriver om mig och mitt liv samt gör det bästa för att folk ska tycka att den är lite rolig iaf.

Jag uppskattar verkligen berömmet och att H talade om detta för mig, de var verkligen värdefullt!

Till alla min läsare, ni är verkligen gul värda! Det är alltid lika roligt att få läsa era kommentarer och då vi alla följer varandras bloggar har man verkligen börjat lära känna varandra. Det blir lite mer "hemtrevligt" med en liten blogg då man verkligen få följa och lära känna sina läsare.
Och sen till er som jag vet kikar in men ej syns, lämna gärna en kommentar då och då det är alltid lika roligt att läsa! Det behöver inte vara mycket, men visa att ni finns :)

Glöm inte att lämna konstruktiv kritik också om det är något speciellt. Det är bättre att skriva än att bara hålla för en själv. Konstruktiv kritik hjälper en att utvecklas och mogna!

Kom igen nu gott folk, ge varandra beröm!

Kommentarer
Postat av: Sanna

Du har alldeles rätt i det du skriver, vi är för dåliga på att ge varandra beröm!

Jag tycker om din blogg!



SV: Jag har skickat ett mail till dig...

2011-07-28 @ 19:52:50
URL: http://sannasant.blogg.se/
Postat av: Jenny

Din blogg förtjänar helt klart en massa beröm! Snygg design har den dessutom :)



SV: Jag har inte testat deras läderfett än men kanske ska ta och göra det när mitt nuvarande tar slut :)



Ja, klart du får låna idén :)



Jag menar att första dagen är värst, sedan blir det bättre! Man känner sig så fruktansvärt ensam i början och jag ville knappt gå ut. För mig tog det länge innan jag kände mig trygg igen, jag är så ängslig och blyg att det är svårt för mig att anpassa mig till nya miljöer och nya människor, men det löste sig till och med för mig ;)



Papperslamporna är både fina och ger bra ljus, men dessvärre tar de upp för mycket golvyta. Vårt vardagsrum är rätt litet och jag måste få rum med mer förvaring istället, så det får bli en taklampa.

2011-07-28 @ 20:46:28
URL: http://islandstokan.bloggplatsen.se
Postat av: Anna

Bra skrivet Alexandra!! Jag är själv jättedålig på att ge andra beröm och det borde jag bli mycket bättre på!! Jag tycker också att din blogg är jättebra ;)



Aha, åhlens jag har alltid undrat var man kan köpa sånna har aldrig sett det förrän nu :) men iaf så är det bara ett lock man trycker på, inget skriv alltså.. den är ju inte direkt ''thermos-känsla'' utan mer plastmugg-känsla i den... så det håller väll kanske inte kalas! Fast jag tycker att tet brukar vara för varmt så då gör det nog inget om lite av värmen försvinner bort! xD

2011-07-28 @ 23:24:50
URL: http://mizlys.blogg.se/
Postat av: Emelie

Wie :D Kul med en massa beröm, det är verkligen riktigt roligt att få!

2011-07-29 @ 02:05:52
URL: http://semlur.blogg.se/
Postat av: Natalie

du har så rätt, så rätt :D

2011-07-29 @ 07:57:00
URL: http://n-rongvall.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0