Boven i dramat

Vi tror att vi nu kommit fram till vad som gör att Rák inte känns helt hundra. Efter att ha funderat på det mesta kom Cia fram till att hovarna hade vi ju inte tittat så noga på. Sagt och gjort,  vi tittade, jämförde, jämförde och jämförde lite till och kom fram till att de inte är symmetriska. De är olika tjocka, breda, höga osv.  Inget ser bra ut, någon är sprucken också. Och ändå är det 1 och en halv vecka sedan hovis var här..
Här nedanför kan ni se lite bilder på hovarna, lämna gärna en kommentar om vad ni tycker och tror. Film från longering och tömkörning kommer i ett annat inlägg, ni får gärna kolla på den också och säga vad ni ser och tycker..
Jag ska ta och ringa en annan hovslagare som även är hovspecialist och se vad han säger.

Skillnaden syns inte riktigt lika bra på bild. De två bilderna längst ned är på bakhovarna.

Kommentarer
Postat av: emilie

Sjukt fin blogg! :)



Ska vi följa varandra via Bloglovin? ;)

2011-07-24 @ 18:41:13
URL: http://domryttarna.blogg.se/
Postat av: Frida

Kanske är vinkeln du fotat i, men dom ser väldigt snea ut, och att det ser ut så där längst nere vid skon som på mitten bilderna kan ju inte vara bra.

2011-07-25 @ 10:33:47
URL: http://guffiframidfelli.blogg.se/
Postat av: Frida

Isåfall tycker inte jag dom ser så fina ut, speciellt om det var 1,5 vecka sedan hovslagaren var ute :/ Det ska bli intressant att höra. Guffi har inte heller så bra hovar, ganska många sprickor i dom.

2011-07-25 @ 16:30:50
URL: http://guffiframidfelli.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0