Uppiggad!

Nu känner jag mig genast mycket bättre! Var iväg till stallet nu på eftermiddagen med alla fyra sadlar för att prova ännu en gång. Denna gången verkar det som att alla passade. Hur ska jag kunna välja? det kommer komma upp ett inlägg  om vardera sadel så ni får hjälpa mig att kolla vilken som ser bäst ut..

Och för att klargöra lite om mitt tidigare inlägg där jag skrev om att sälja Rák.. Jag hade en dålig dag just då, självklart ska jag inte sälja! Allt kändes inte hundra.. Rák är stel för att hon gått för mycket turridning och inte blivit riktigt genomriden. Sedan var hon framtung pga av dåliga skor.

Hon är fortfarande stel men gick bättre idag då nya skor är på plats. Det kändes verkligen som att hon försökte göra allt för att jag skulle se hur duktig hon egentligen kan vara. Superkänslig var hon. Jag behövde endast luta mig lite fram med sätet så tog hon traven! Min fina flicka♥

Kommentarer
Postat av: josefine m. ridtravaren Bellie

Vad härligt! :)



SV: Du kan svara vart du vill ;P

2011-07-13 @ 19:03:40
URL: http://minfux.blogg.se/
Postat av: Malin

SV; testade en gång och dagen efter hade hon fått utslag på ett ställe. Vet inte om det har något samband med flugsprayet eller inte. Vågar iaf inte testa det igen.

2011-07-13 @ 21:23:08
URL: http://kyro.blogg.se/
Postat av: Olivia Gustavsson

har också varit sur på min häst en gång och skrivit att jag ska sälja henne ^^

2011-07-13 @ 21:33:05
URL: http://oliiviiagustavsson.blogg.se/
Postat av: Jenny

Alla har vi dåliga dagar, det är skönt att de där riktigt dåliga brukar vara förhållandevis få ändå! Skönt att du kommit på bättre tankar nu :)



Vilken/vilka sadlar lutar det mest åt i nuläget då?



SV: Tack! :)

Det blev en isabell hingst!

2011-07-13 @ 21:50:56
URL: http://islandstokan.bloggplatsen.se
Postat av: Elina

Vad härligt att det känns bra! :-)



SV: Aha okej. Vad bra att den låg still! Ska slänga upp bilderna på min sadel nu på bloggen, börjar nästan fundera på att byta sadel igen..



Haha verkligen! Och jag hade en sån där detta-är-mina-sista-hästar-sen-lägger-jag-av-dag idag. Usch! Imorgon kommer det säkert låta helt annorlunda... ;-)

2011-07-13 @ 21:59:21
URL: http://icelandic.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0