Nordica islandssadel

Just nu har jag lånat en Nordica islandssadel från stallet att ha på Rák. Den är verkligen superskön men något smal och lite för lång tycker jag. Tänkte slänga upp lite bilder så jag kan få höra vad ni säger?

Denna är även brun och jag tycker det är så fint på henne. Som ni vet har jag ju ett litet dilemma, jag vet inte om jag ska välja brunt eller svart på kommande sadel.. Jag vet heller inte om jag ska köpa någon över huvudtaget.. Ska kolla av nordican lite mer och sitter den bra så kör jag nog på den sommaren ut. Kommer ju börja plugga till hösten och inte kunna rida, känns onödigt att köpa en sadel då. Jag får nog se längre fram. Men samtidigt är jag så sugen på en egen sadel!
Jag hade gärna köpt en nordica om de fanns i 16,5". Någon som vet om det finns? Tror inte ens att de produceras längre..



Kommentarer
Postat av: Helena Hassel

Svart är alltid snyggast, så troligtvis på din häst också! =)

2011-06-11 @ 10:26:57
URL: http://alijaaslan.n.nu
Postat av: Cia

Sv; vaccinet finns i sverige, prata med din veterinär om de :)

2011-06-11 @ 10:41:11
URL: http://ciajonasson.bloggplatsen.se/
Postat av: Cia

btw så får ni gärna komma ock kika på stallet nån dag om nu du vill att rák ska stå här :) hon är så hjärtligt välkommen !

2011-06-11 @ 11:19:56
URL: http://ciajonasson.bloggplatsen.se/
Postat av: Louise - foto

Svart är finast, enligt mig. Fin hjon är! :)

2011-06-11 @ 13:13:37
URL: http://wizy.blogg.se/
Postat av: warnmark -foto & hälsa

Sv; Tack så mycket för kommentaren Alexandra. Betyder verkligen jättemycket att höra :D



Här (http://iform.se/blogg/starkare-rygg) är en jättebra övning för ryggen som också är lätt att göra :). Om du kollar runt på iform.se kan du garanterat hitta fler. Finns mycket bra att hämta där :)



Jobbigt att vara allergisk mot mjölkprotein. Är själv känslig för laktos och ibland känns det som att man inte hittar några andra alternativ tyvärr... Men tonfiskröra (tonfisk, lite hackad lök och ev. 1msk majonäs) på ett grövre bröd med lite sallad och så kan vara jättegott. Grönsaker med hummus vet jag också att många tycker om. En näve nötter eller kanske smoothie på havre/sojamjölk med frukt och bär :D

2011-06-11 @ 16:48:52
URL: http://warnmark.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0