Det gör så ont

Mitt hjärta värker, jag kan verkligen inte släppa det. Inte än!
Det känns som om det är mitt fel. Hade jag varit i stallet och vakat hade det kanske aldrig händt. Då hade vi kunnat upptäcka i tid att fölet var på gång. Vi hade sett att Rák hade problem att hon inte fick ut det. Vi hade kunnat hjälpa henne och lille fölis hade kanske kunnat räddats. Han var inte dödfödd, han dog! Han dog för att jag inte tog mitt ansvar som ägare, att kolla och vaka.
Men jag förstod inte då, jag förstod verkligen inte att ett föl var på gång. Det var så overkligt, så spännande men samtidigt skrämmande. Jag hade behövt hjälp att förstå och bli tillsagd att vi skulle vaka.
Varför vakade vi inte?! Annars har det vakats för alla andra föl som kommit till på gården men varför inte för min häst? VARFÖR?!
Det gör så himla ont, så ont! Att minsta en varelse, att i stort sett ha orsakat dess död. Förlåt mig Rák, jag borde ha varit där och hjälpt dig!
Tanken på att stoet kan vara för trång för att få föl finns liksom inte. Jag visste inte ens att det kunde vara så. Det finns så mycket som kan gå fel men man ser aldrig bara det bra, man vill inte veta. Det har ju alltid gått bra annars varför skulle det inte göra det för just mitt sto?
Att nu veta att Rák aldrig mer kommer kunna ha föl gör det hela lite mer jobbigt. Vad ska jag göra när hon inte finns mer? Hon är en sån fin, underbar och helt otrolig häst! Min älskade Rák förlåt för att jag utsatte dig för detta♥



Kommentarer
Postat av: Sanna

Jag förstår att det är lätt att göra det, men du ska inte ta på dig skulden!

2011-05-26 @ 12:21:55
URL: http://sannasant.blogg.se/
Postat av: Sanna

SV: Om jag minns rätt så stod det att hon var rödblack utan tecken...

2011-05-26 @ 12:26:48
URL: http://sannasant.blogg.se/
Postat av: Cia

men gumman, du hade inte kunnat göra nått.. du ska va glad att rák klarade sej och oavsett om du hade vakat eller inte hade påfrestning vare för stor för den lille krabaten att de vore tveksamt om de skulle klarat sej ändå.. Rák kommer leva i flera år till och även om du inte kan ta föl på henne så kommer hon ALLTID leva vidare! Kram <3

2011-05-26 @ 14:29:21
URL: http://ciajonasson.bloggplatsen.se/
Postat av: Cia

Sv; de är svårt att komma över en förlust, de lättast är nog att tänka på allt du har och att rák blev bra :) men sorg måste få ta sin tid men de blir inte bättre för att du grubblar :/

vlogga är ungefär som en video blogg :) man filmar när ist för att skriva ^^

2011-05-26 @ 16:09:22
URL: http://ciajonasson.bloggplatsen.se/
Postat av: Malin

Jag finns här <3 Älskar dig.

2011-05-26 @ 17:52:56
URL: http://maidenly.blogg.se/
Postat av: Josefine m. ridtravaren bellie

Men vad trist! :-/ Men inte ska du klandra dig själv för det..

2011-06-01 @ 11:15:39
URL: http://minfux.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0