Påskrivet!

I morse klockan sju åkte jag och Andreas iväg för att skriva på vårt kontrakt till lägenheten! Det känns så skönt att ha det gjort nu och vet att vi har en lägenhet som väntar på oss. Dock flyttar vi inte in förrän 1 april, ett tag kvar dit..
Nu är det bara att säga upp min lägenheten och fixa och trixa med allt annat som behövs göras inför flytten. Det blir bra det här!

Kommentarer
Postat av: Frida

Grattis :D Då kan vi nog hjälpa varandra. Vill ni förresten ha nya stekpannor? I nya lägenheten är det induktionshäll så våra kastruller och stekpannor kommer inte fungera. Kastrullerna är billig skit från Ikea så dom slänger vi nog, men stekpannorna är från Ica och jättebra :)

2012-02-22 @ 12:27:06
URL: http://guffiframidfelli.blogg.se/
Postat av: Frida

Svar: Ja, han är ju inte alltid det så man får passa på :) Vad roligt att du bli glad, gör det bara roligare att skriva om det :)



Ja, den är verkligen perfekt, förutom cyklandet. Jag har en som jag ska titta på efter sportloven, men det går lite krångligt med bussar dit, men det kanske kan lösa sig på något sätt ändå. Man får ju inte ta med cykel på bussarna där.

2012-02-22 @ 13:15:33
URL: http://guffiframidfelli.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0