Ny mobil?

Mitt löfte till mig själv var att inte köpa någon ny mobil förrän min nuvarande Sony inte alls fungerar mer. Dock har jag nu börjat upptäcka hur bra och praktiskt det egentligen vore med en smartphone.
Speciellt när jag åker tåg, då det är så dåligt täckning i tågen går det oftast inte så bra att lyssna på radio. Sen så kan man även passa på att blogga när man har små lediga stunder och kolla upp saker snabbt.

Och "tyvärr" så har min mobil börjat bli lite dålig, laddaren glappar och knapparna har börjat låta en massa. Så ja, det är väl ändå snart dags för en ny. Men vad ska man välja då? Inte lätt, speciellt inte då jag inte vill lägga ut en förmögenhet. Då har jag hellre kvar min ett tag till.

Har ni några tips på bra telefoner?
Jag har länge funderat på en HTC Wildfire och nu finns ju Wildfire S men tydligen är det många som har problem med den, dåligt interminne och spelen hackar. Någon som har en eller vet något?
Samsung har jag också varit inne lite på. Samsung Jet hittade jag som skulle kunna passa mig men den verkar dock ha utgått över allt...
Tacksam för hjälp!

Kommentarer
Postat av: wilma :)

Samsung galaxy Xcover har jag och är väldigt nöjd ;)

2012-03-16 @ 14:34:03
URL: http://wi5lma.bloggplatsen.se
Postat av: Samanta - med fokus på Islandshästen!

Samsung Galaxy S2 är en väldigt bra telefon, med bra recensioner.

2012-03-16 @ 14:41:11
URL: http://samantas.blogg.se/
Postat av: Mikaela

Jag har en HTC Wildefire och jag tycker att den är jätteprisvärd. Ingen superkamera men ja till det priset är jag mer än nöjd:)

2012-03-16 @ 17:39:36
URL: http://svippostina.blogg.se/
Postat av: Jenny

HTC är lite si och så, sambon hade en sådan förut och den var lite av ett måndagsexemplar. Tror mer på Samsung i så fall :)

2012-03-17 @ 11:56:13
URL: http://islandstokan.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0