Hunger games?!

Ikväll har jag och min kära sambo kollat på Huger games. Jag hade egentligen ingen vidare lust att se den då jag redan i förväg visste att denna filmen inte skulle vara något för mig då jag inte gillar denna "typen" av filmer. 
Jag är dock mer eller mindre tvingad att se filmen då vi i skolan ska göra en analys på den. 
 
Filmen hade en djup fysisk påvekan på mig, den berörde mig djupt. Det är svårt att beskriva den känslan som filmen lämnar hos mig. Jag gillar den inte alls och förstår inte hur man kan göra en sån här hemsk film. Jag gillar inte dödande. 
 
Hunger games är helt igenom hemsk i min mening, det gör fortfrande ont i min kropp efter att ha sett den. Jag är en sån person som är väldigt bra på att leva mig in i filmer/böcker och tro att det är jag som är med. Därför gjorde det extra ont i bland lite varstans i kroppen på mig när de blev skadade i filmen. 
 
Jag kan verkligen inte förstå alla hyllningar som denna filmen fått för enligt mig var den inte ett dugg bra. Den var hemsk!
 
Någon som sett den?

Kommentarer
Postat av: cia

Jag har sett den och jag somnade till den... väldigt tråkig film enligt mig. Man måste hela tiden tänka på att det bara är just en film och inget annat.

2012-09-08 @ 07:15:18
URL: http://ciajonasson.bloggplatsen.se
Postat av: Jossan

Jag tycker att det är just det som är lite häftigt på sätt och vis! Att den kan beröra en så djupt.

2012-09-08 @ 09:39:42
URL: http://semtegensis.blogg.se
Postat av: Mikael

Heej!

Förlåt om jag stör, men tänkte bara fråga om jag kan få lite hjälp från dig skulle verkligen behöva det. Skulle du ha något intresse att hjälpa till i modeforum för modekunniga och modeintresserade personer? Moderator / VIP roller finns för seriösa och engagerade personer. Även ett inlägg hjälper mycket för att få modeforumet mer levande. Om du kanske bara gillar att läsa inlägg men inte vill bli medlem så kan du visa ditt stöd genom att klicka på Facebook like knappen. Tack för att du tar dig tid att kolla på detta / En stor Kram

2012-09-13 @ 08:16:01
URL: http://forum.modekampanj.com
Postat av: Linda

Jag har sett den och jag tyckte den var dålig, berörde mig inte alls, tyckte heller inte den var så hemsk faktiskt- kanske för att jag set värre filmer som verkligen har berört mig, men här misslyckas dom med mig iaf, jag känner ingenting för filmen och första timmen var ju ren skit,varför liksom? Jag fattade inte riktigt syftet eller uppbyggnaden av filmen, ne den är totalt skit enligt mig :D

2012-09-14 @ 15:57:53
URL: http://www.mittangsull.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0