Stolt över mig själv

Denna veckan har jag varit på hela tre pass på Friskis vilket jag är väldigt stolt över! Jag har känt mig motiverad och sugen på att röra på mig vilket är väldigt ovanligt för att vara mig. Jag hoppas nu bara att det håller i sig!
Förutom flex i måndags, yoga i tisdags och jympa bas idag så tog jag en lång härlig promenad i solen igår och förra helgen var vi ute på promenad båda dagarna.

Mitt mål är i alla fall pass två gånger i veckan och någon promenad.
Vad/hur tränar ni?

Kommentarer
Postat av: Karin

Härligt! Det är såå skönt att träna. Just nu hinner jag inte med träning på gym. Utan det blir bara träning med djuren. Promenader och ridning, samt mockning och allt det där som hör hästarna till. :P
Men har planer på att flytta till Linköping, då hoppas jag kunna börja träna på Friskis eller ngt liknande gym. =) Det är ju ett bra komplement till ridningen. =)

2013-02-23 @ 11:32:43
URL: http://lilldamberg.wordpress.com
Postat av: Sanna

Duktigt! :D För mig går det faktsiskt åxå bra med träningen. Jag kör 4 pass i veckan: Orbitrek på måndag och torsdag, simning på onsdag och styrketräning på lördag :)Och den promenerar jag oftast när jag ska iväg till universitetet å det blir ca en timmes promenad fram och tillbaka. Tycker om att träna hemma, det funkar bäst för mig!

Svar: Oj, du var då duktig! Mitt duktiga höll inte i sig så länge, fast nu är jag hemma iofs. Blir inte mycket träning då. Skulle behöva träna mer. Vad kör du för styrketräning?
Barfotaängel

2013-03-22 @ 19:05:01
URL: http://sannakarlin.com
Postat av: Sanna

Jag kör olika övningar, typ dips, armhävningar, situps och liknande. Men nu i lördags testade jag två träningsvideor från Youtube, en som tränar rumpan och benen och en för magen. Det var lite svårt att hänga med i början men de var skitkul! Har fortfarande träningsvärk på baksidan benen :P Här är länkarna om du vill kolla, de har även flera andra bra på sin kanal men har inte hunnit kolla dem än :)
http://www.youtube.com/watch?v=awnHbinfGr8
http://www.youtube.com/watch?annotation_id=annotation_837129&feature=iv&src_vid=awnHbinfGr8&v=WlTfvNm5ZSA

Svar: Tack! Alltid lättare när man har någon som puschar på en.
Barfotaängel

2013-03-25 @ 15:08:24
URL: http://sannakarlin.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0