Sadlar på prov

Imorgon är det bestämt att vi ska till IKEA och samtidigt ska vi förbi Kungsbacka först och Svensk ridsport för att låna hem sadlar. Nu SKA jag verkligen hitta en sadel som passar lilla Rák!
Alla sadlar glider fram på henne! Antingen beror det på att de är för långa eller så beror det på hon har dåligt sadelläge. Ska höra med dem om jag kan låna fram en svängdgjord också.
Det ska i alla fall bli spännande att se vad jag kan hitta för sadlar. Samtidigt ska jag fråga om att få min sadel värderad och se om de kan ta den i inbyte.
Spännande!

Lite överbyggd

Rakare unde arbete

Undrar om man ska ha en sadel med rak eller svängd bom då.. Troligen rak men då lär den ju fortsätta åka fram före ridning. Får se vad de säger imorgon!

Kommentarer
Postat av: Elina

Har du testat en globus clic på henne? :-)

Hoppas du hittar en sadel som passar.



SV: Hon är helt underbar! <3

2011-07-07 @ 20:19:39
URL: http://icelandic.bloggplatsen.se
Postat av: Natalie

om du har svårt att hitta sadel till lilla madame så kan du alltid ta med dig henne till en sadelprovare eller dylikt =) kostar några hundra men det är det värt!

2011-07-07 @ 21:11:11
URL: http://n-rongvall.bloggplatsen.se
Postat av: Malin

Svar: Det hoppas jag med, det börjar bli riktigt jobbigt att försöka övertyga dem.

Jag önskar verkligen att jag kunde bo i Paris, det vore rena himmelriket! :D

2011-07-07 @ 23:59:11
URL: http://maidenly.blogg.se/
Postat av: Linnea

Hej! :o)



Blir alldeles matt av bara tanken av sadelutprovning. Det är ju verkligen en djungel det där. :o) Hoppas du hittar den perfekta och som du kan behålla måååånga år framöver!



SVAR: Himla snällt skrivet av dig, tack. :o) En Sigge var verkligen vad jag behövde just nu, höll på att mista all lust till hästlivet igen.



Jag och syrran red ju Bugatti en kort period, men det blev inget bättre. Snarare tvärtom. Så nu har han sommarlov och sen ska vi prova igen. Beter han sig likadant så kanske vi åker till Jägersro igen. Evig väntan!



KRAMAR

2011-07-08 @ 00:17:52
URL: http://ridboken.aenn.se
Postat av: Jenny

Lycka till med sadelutprovningen! Det är ju en hel vetenskap det där, så jag hoppas du hittar en som ligger bra!

2011-07-08 @ 07:47:46
URL: http://islandstokan.bloggplatsen.se
Postat av: Elina

SV: Ja, testa en sån. Filipus ser ut som din i ryggen, men blir rakare när han rids och den passar perfekt! Likaså Dollan, hon är inte spikrak i ryggen när hon står still men blir rakare under ridning och den ligger faktiskt bra på henne med! :-)



Han är så söt så! :-)

2011-07-08 @ 18:31:32
URL: http://icelandic.bloggplatsen.se
Postat av: Jenny

SV: Ja, jag insåg också det :p Men det löser sig nog på något vis. Det tar ju åtminstone 9 månader innan jag behöver bestämma mig, och under tiden kan det ju ha hänt en del.



Kul, hoppas en av dem funkar! :) Vilka 4 blev det? Jag har en Sensation Ride G3 och är jättenöjd med den, bekvämare sadel finns inte! Men jag skulle gärna ha en vanlig dressrsadel också, så det kanske blir en sådan men, senare när ekonomin tillåter.

2011-07-08 @ 20:09:12
URL: http://islandstokan.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0