Bilder från gårdagen

Gårdagens istrav var faktiskt riktigt roligt, dock såg vi bara ett lopp för det blev lite kallt att stå och kolla. Islandshästarna var lite av en besvikelse då deras uppvisning bara varade i 2 minuter. Gummi var på plats med två elever från Wången. Sproti var också med och fick visa upp flygande pass, två sträckor blev det och de andra två visade tölt på sina hästar sedan var det inte mer med det.. Väldigt tråkigt, tycker de kunde haft lite mer uppvisning med islandshästarna. De hade ju kunnat haft istölttävling eller liknande, fast ja det var ju trots allt istrav men hade varit kul att slå ihop så det blev istrav och istölt.
Tillbaka till istraven, såg lite olika utrustningar de hade på hästarna också. Tänkte höra med er läsare om ni kan berätta vad de är bra för? Någon häst hade som en tandställning(?), någon metallsak över nosen.
Någon hade en rulle och en annan ett plastföremål där halsen möter huvudet. Ytterliggare en häst hade som massa spröt på nosen. Vad är detta till för? Ni kan se exempel på bilder nedan.


Islandshästarna

Sproti






Kommentarer
Postat av: Sara Carlsson

sv: tack så mycket :D

2011-03-11 @ 22:08:43
URL: http://carlssonpataket.blogg.se/
Postat av: Lina - Vinn ett flätat pannband från Hannas Häst & Foto!

SV: Det tycker jag du ska va :) Man får ju välja själv hur man vill att det ska se ut. Med eller utan rosett, vilka färger man vill, vilket mönster man vill.

2011-03-12 @ 08:58:29
URL: http://sallberglina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0