Eurohorsemässan

Beslutade mig för att ta en tripp till Eurohorse mässan idag i alla fall. det var riktigt trevligt och jag fick med mig lite olika prover på foder hem. Prata med St Hippolyt och eksemhäst och fick då råd om foder. Hon jag pratade med hade själv en eksemhäst som hade blivit bra med deras foder. Dock vet jag inte riktigt, har läst lite olika på nätet.
Jag kommer nog hålla mig till Betfor, b-vitamin och linfröolja/rapsolja i år igen då det fungerade förra året. Tänkte skriva ett inlägg en annan dag om hur jag tar hand om Ráks eksem och vad som fungerar för oss. Vore roligt att höra andras åsikter och tankar/erfarenheter av eksemhästar!
På mässan provade jag även Tekna dressyrsadel i 16,5" som jag längtar tills den kommer ut på marknaden! Antingen kan den komma om en månad eller till sommaren de visste inte riktigt.. Dock verkar den finnas i andra länder så det blir väl till att mejla och fråga lite.
16,5" sadeln är ju en ponnysadel så den hade en sån där rem på framvalvet men den går tydligen att ta bort eller om den gick att beställa utan.

Bild på tekna 16,5"

Tekna i större storlek 17"-18"
Tycker denna är snyggare, glömde titta på detaljerna när jag provade den. Han i montern sa att den lilla var en exakt kopia av den stora så den vi får i Sverige kanske ser annorlunda ut? Någon som såg den på mässan?

Tidigt tidigt..

..vaknade jag idag, eller ja inte så tidigt kanske men tidigare än vad jag räknat med.. Klockan kvart i åtta slog jag upp ögonen och var klarvaken. Jag har gått upp denna tiden hela veckan så kroppen var väl van. Trotts att jag sov väldigt oroligt i natt lyckades jag vakna tidigt. Jag har drömt en otroligt massa konstigt och även vaknat ett antal gånger.
Jag hade helt velat sova en timme till men valde att gå upp när jag ändå var pigg. Annars brukar det bli så att om man väl somnar om blir man bara mer trött sen.
Just nu tittar jag på Nyhetsmorgon och ska väl snart äta frukost. Sen gäller det att packa klart inför hemresan.

Sista jobbdagen

Usch, det känns verkligen jättejobbigt nu! Jobbade sista dagen, dock har jag inte riktigt förstått att jag ska hem igen imorgon.. Varför ska allergi behöva förstöra? Jag tror att jag hade kunnat på ett riktigt roligt halv år här!
Jag känner mig bara tom just nu, för två veckor sedan så kändes allt hemskt då jag helt plötsligt blev helt ensam på främmande mark. Och nu känns det hemskt när jag ska hem igen. Som tur är har jag massa arbetsprover som jag kan rikta min uppmärksamhet på!
Ikväll är också första kvällen som jag kommer se på Let's dance utan mamma! ♥

Unghingstarna väntar på eftermiddags hö.

Veckans tips #6

Då var äntligen veckans tips tillbaka efter ett uppehåll på 2 veckor. Denna gång tänkte jag tipsa om vad man kan göra för att snabbt få till synes fint hår igen snabbt.
Om det skulle vara så att ditt hår någon gång är fett och du inte har tid/ork/vilja att tvätta det kan du faktiskt använda dig av vetemjöl eller talk (kroppspuder). Massera bara in i hårbotten och rötter. Jag har provat talk men tyckte inte det hjälpte så mycket men det kan vara olika från person till person. Man kan ju alltid prova!
Glöm inte kommentera om ni testat mina tips eller om ni själva vill tipsa om något?

Packning på G

Det blev ingen ridning idag efter jobbet då det är kallt och blåser massa, igen sol är det heller. Jag tänkte börja packa lite istället och sen blir det en dusch innan det är dags för att laga lite mat. Ikväll blir de pasta med köttfärssås och imorgon blir det efterlängtade quesadillas!
Kom på att jag har lite disk att diska också, hur kan det alltid finnas disk i diskhon? Jaja, det är väl bara att börja. Har tvn på som lite sällskap så blir det roligare!

När en dörr stängs öppnas snart en ny..

Då var det bestämt, jag blir inte kvar tyvärr. Känns jobbigt men hälsan är ändå viktigast i slutändan. Jag vill inte att ett halv år i ett stall ska förstöra resten av mitt liv. Jag blir nog tvungen att ge upp min dröm om att jobba i stall och börjat fokusera på annat..
Till detta tråkiga inlägg bjuder jag på en bild från idag.

Kiljan och Herjann

God morgon!

Det ser riktigt kallt ut ute idag, jag hade helst bara velat ligga kvar i sängen ett tag till men det ska bli skönt att komma till stallet och få röra på sig lite. Dock verkar inte min rygg tycka att det är någon jättebra idé.
Idag måste jag även bestämma om jag ska hem eller stanna, ett väldigt svårt beslut då jag börjat trivas nu.
Hälsan är ju ändå viktigast så jag får tänka igenom ordentligt idag och känna efter hur mycket allergi jag har. Eksemet har jag fått tillbaka och det kliar på både händer och i ansiktet inte alls så trevligt. Igår kände jag även av i halsen också.. Får se hur det går idag..

Mysig ridtur

Efter jobbet idag tog jag ut Rák på en liten tur, vi startade med lite mjukgörande övningar och lite lydnad i padocken sedan gav vi oss av på vägen en bit och avslutade med galopp på ett fält innan vi skrittade i lugn (?) takt tillbaka.
Jag är så stolt över min lilla plutta, hon lyssnade så fint idag, tuggade fint på bettet och gick riktigt fint. På vägen tillbaka till stallet kunde hon till och med slappna av lite och sträcka ner halsen efter många halvhalter. Hon är så otroligt fin ♥Namn på fölet

Nu när Rák ska bli mamma är det väl klart att jag har börjat fundera på något namn till fölet! När jag för ett tag sedan läste Lisettes inlägg (längst ned i inlägget) om barn födda detta året som får säga att de är 11:or (älvor) kom jag att tänka på att jag skulle kunna ge fölet ett namn som har med älvor att göra!
Här är några namn jag funderar på.
Alfgjöf - Älvgåva, gåva från älvorna.
Alfa - Älva
Alfadis - Älva
Aldínrós - Äppekblom

Sadeldjungel

Jaha, då var jag där igen. Jag kan verkligen inte bestämma mig. Nu är jag inne lite på Lippo Iceland, vet dock inte mycket om den då det är svårt att hitta fakta.
Så här står det på Timotej & Andresen.

En modern islands sadel som är en kombination av flatback och dressyr. Kortare bossor och underkåpor vilket gör den till den nättaste islands sadeln på marknaden. Bommen är tillverkad av stålförstärkt trälaminat och stoppad med syntetull. En mycket prisvärd sadel.
Storlek: 17"
Bomvidd: Medium wide, Wide
Art nr:
1461 - Svart MW
1462 - Svart W
Anläggningytan vet jag är 43 cm men sen är frågan om hur bred bommen är. Om någon har en sån här sadel hemma så tveka inte att skriva en kommentar om hur den är!

Sen återvänder ju alltid tankarna till Tekna Dressyr då alla säger den är så himla bra. Jag har glömt lite hur den är att sitta i. Tur jag ska till Eurohorse mässan så jag kan prova sadlar där! Ska bli riktigt spännande att se vad jag kan komma fram till..

Framtidsval?

Ett val är aldrig helt lätt att göra speciellt om det gäller ens framtid och vad man ska jobba med. Det är rätt viktigt att välja rätt från början även om man kan avbryta en utbildning då det ofta handlar om mycket pengar. Att studera bara för att studera är inte roligt särskilt inte då man inte vet vad man vill jobba med. Det är bättre att ta sig tid att tänka igenom vad man skulle vilja jobba med.
Här är lite saker som jag är intresserad av och funderar på.
♣ Fastighetsmäklare
♣ Arkitekt
♣ Konditor/bagare
♣ Något med miljö
♣ Inredare
♣ 3d ritningar

Jag har även hittat lite andra utbildningar som kan vara intressanta:
Grafisk design och kommunikation - Sundsvall, 3år.
Ekoteknik - Östersund (även distans), 3 år.

Det var nog det som jag hittat för tillfället, ska försöka ta tag och börja med det första arbetsprovet idag så jag inte behöver stressa sen!


Allergisjuksköterskan

Ringde strax efter åtta till vårdcentralen för att boka tid för rådgivning och undersökning för min höallergi. Dock fick jag inget besök utan blev istället uppringd av deras allergisjuksköterska vilket jag tycker är jättebra. Det enda som är svårt över telefon är att peka och förklara exakt vart man pratar om men det gick ändå. Hon sa att hon inte kunde råda mig att jobb i stall då jag haft såna allergireaktioner men att jag kunde prova med mina allergitabletter och nässpray för att se om det hjälper. Det är heller inte farligt att äta allergitabletter under en längre tid vilket var skönt att höra.
Min lungor kunde dock ha blivit lite irriterade då det kliat så och det kan fortfarande finnas risk för att jag kan få värre allergi även med tabletter. Jag får helt enkelt prova imorgon och se hur det går och sen får jag fatta ett beslut.

Utbildningar

Sitter just nu och kikar på olika utbildningar inom området inredning. Finns inte jättemånga tyvärr men ändå några stycken. Tyckte att det var hög tid att börja kolla vilka utbildningar som kan vara intressanta så jag inte sitter sen i panik och kollar.
Det jobbigaste med en del utbildningar är att man måste skicka in arbetsprovet, jag är verkligen kass på att rita. Konstfacks arbetsprov var nog den allra svåraste, jag orkar inte ens ge mig på att försöka. Även om utbildningen verkar bra så vet jag inte om jag orkar lägga ner så mycket tid på ett arbetsprov som består av en himla massa uppgifter. Man söker väl utbildningen för att lära sig?
Här kommer en lista på de utbildningar jag kollar på:
Inredningsarkitekt med möbeldesign - Stockholm, Konstfack, 3 år. Arbetsprov
Rumslig gestaltning - Eskilstuna, 3 år. Arbetsprov
Innovation och produktdesign - Eskilstuna, 3 år.
Inrednings och butikskommunikation - Växjö, 2 år. Arbetsprov
Arkitektur - Göteborg, 3-5 år. Arkitektprovet
Designkoordinator inom möbler och inredning - Nässjö, 2 år.
Produktutveckling med möbeldesign - Nässjö, 2 år.
Digital visualisering Arkitektur och inrednig - Eksjö, 2 år.
Säljare med inredningskompetens - Älmhult, 2 år.

Informationsdagar:
Stockholm, var den 6 december vet ej om nytt datum är på g
Eskilstuna, 8 mars
Växjö, 9 mars
Göteborg, 17 mars
Nässjö, 26 mars (Jönköping)
Eksjö, 24 mars
Älmhult, inget datum - får boka tid.

Horoskop

Det är något jag tycker är väldigt intressant och oftast brukar det faktiskt fungera..
Här är dagens horoskop för mig:
Vattumannen: Samvaron med vissa andra personer känns nu extra viktig för dig. En del mörka moln som kan skönjas vid horisonten kommer troligen skingras inom kort...

Spågumma är också något jag tycker är väldigt intressant, skulle gärna vilja besöka en och säga vad hon har att säga. Mamma var där en gång och spågumman hade rätt om det mesta förutom jobb. Hon sa mamma skulle få ett jobb i mars men det dröjde ända till augusti men men så kan det vara. Vore i alla fall kul att testa om man nu inte får reda på något dåligt för då är det bäst att inte veta.

Älskling..

.. Vad jag älskar dig! Jag vill leva hela mitt liv med dig, dela alla stunder med dig - både de bra och dåliga. Du är allt för mig och betyder enormt mycket. Vad skulle jag göra utan dig? Jag hade nog inte blivit den jag är, du har hjälpt mig i många stunder och jag hoppas att jag hjälpt dig minst lika mycket.
Trots att det är ett otroligt avstånd mellan oss så är kärleken och bandet mellan oss så starkt. Jag hoppas att vi snart, väldigt snart äntligen kan börja leva vårt liv tillsammans!
Du gör mig hel♥


Premiär...

... för årets första semla blev det idag till fikat. De nybakade semlebullarna som jag och Emanuel bakade i morse blev otroligt goda med massa kardemumma smaka! premiären brukar alltid äga rum vid min födelsedag annars men i år hade jag en egen födelsedags tårta så då blev det inte så. Jag och älskling bakade en Ahlgrens tårta av rulltårtebotten och jordgubbar i tre lager sedan garnerade vi den med rosa marsipan och ahlgrensbilar. Söt blev den allt.Hem ljuva hem

Denna helgen är jag hemma, åkte hem igår med buss efter att vi hade åkt gokart. Klockan 15.35 satte jag mig på bussen efter vägen hoppade pappa på så vi hade sällskap hela vägen hem.
Väl innanför dörren hemma blev jag välkommnad med massa kramar. Tydligen hade Emanuel frågat mamma flera gånger under dagen när jag skulle komma, gulligt!
Kvällen var väldigt mysig, jag satt med mamma i köket och pratade med hon gjorde rödbetspaj till middag. Glad över att vara hemma pratade jag sedan på nästan oavbrutet hela middagen...

Nu har jag och Emanuel precis satt deg till dinkelbröd och till semlor, vi har även fixat smeten till köttbullar som vi ska göra sen. Dels ska jag ha med mig några och sen ska de andra ska frysas in, köttbullar är väldigt bra att ha i frysen!

Det är verkligen underbart att vara hemma, har lite saker jag har tänkt göra denna helgen. Bland annat sy in ett underställ och sen ska jag ringa sjukvårdsrådgivingen och höra vad de säger om min allergi. Bara hålla tummarna att det inte är något allvarligt!

Bara att inse..

Att allergier nog inte är att leka med, jag vet att jag är allergisk mot hö och damm men inte trodde jag att det var så illa... Jag brukade bara få reaktioner som nysningar och svullen näsa men nu har jag fått ännu fler reaktioner. Det både kliar i öron, hela ansiktet och på halsen. Jag känner även av lite som astma vilket inte känns helt okej faktiskt...

För Ráks del så verkar det vara bra dock tycker jag inte helt om deras in och utsläpps tider eller att hon står på stall. jag tycker att hon ska få vara ute så mycket som möjligt. Hästarna står inne från tre-fyra tiden på eftermiddagen till halv tio på förmiddagen alltså är det bara ute 6 timmar per dag.

Nu ska jag fundera lite och prata med mamma om beslut..

Stugan

Tänkte ladda upp lite bilder på stugan så ni kan få se hur jag bor.. Det känns som om jag mest bara babblat på i de andra inläggen så här kommer bilder istället så ni själva kan se!

Fel val?

Det här med val är aldrig lätt.. När jag för ett tag sedan skulle välja mellan att jobba på stall eller flytta upp till min älskling och försöka hitta jobba där valde jag att börja jobba i stallet.. Just nu känns det dock inte speciellt bra faktiskt..
Jag tror jag har valt fel, jag trodde nog att det skulle bli annorlunda än vad det är. Jag vet dock faktiskt inte vad jag hade förväntat mig att jobba i stall skulle vara. Jag sommarjobbade på ett stall i somras men där blev det mycket mer ridning.
Här går dagarna väldigt fort men ingen ridning verkar vara inkluderad.. Först är det utsläpp av alla hästar, det praktiska är att de springer ut själva. När alla hästar är ute i olika hagar så är det mockning, fixa torv, sopa, hälla kraft i krubbor och fylla hö i boxarna.. Efter mockning är det först fika, jag äter dock lunch då..
Min dag börjar vid halv tio så sovmorgon får jag vilket är skönt och så slutar dagen vid fyra. Det är ju verkligen de ultimata arbetstiderna men jag trivs verkligen inte att bo själv, det känns som om jag bara förlorar massa tid som jag istället skulle kunna spendera med familjen och min älskling!

Alla dagar verkar se ungefär likadana ut här, lite små plock kan även klämmas in.. För att lära mig mer kan jag få vara med på ridskolan när jag vill. Det är nog ungefär då som jag som mest kommer att få hjälp med min ridning. Jag vet faktiskt inte om det är värt det!

Jag ska fortsätta prova denna veckan och sen får jag se hur det känns.. Min allergi mot hö som jag inte trodde var så farlig som den tyvärr verkar vara, jag kände av jättemycket idag vid höfodring! Det värsta är att det inte bara är näsan som bli besvärad utan även halsen nu, nästan som astma. Det gör fortfarande lite ont i halsen och lungorna. Så imorgon blir det bara kraftfoder utdelning för min del och så får jag se om det går bättre så..

Rårar som rullat...

Min dag har varit allt annat än bra.. Jobbet gick bra men gråten var inte långt borta på hela dagen. Jag har aldrig känt så här innan, vad är det som har hänt med mig? Jag har en otrolig hemlängtan, visst det är bara andra dagen jag är här. I somras kände jag inte så här när jag flyttade till sommarjobbet varför känner jag så här nu?
Jag ska se veckan ut och så får jag se sen.. Vet faktiskt inte om jag skulle kunna anpassa mig alls om jag är kvar längre..
Allt som påminner om hemma, älskling eller släkten får mig att gråta.. Ska det vara så?
Det enda jag vill just nu är att få åka hem, jag trivs hemma trotts en del tjat och gnat!

Nu ska jag se klart halv åtta och sen familjen annorlunda!

Första inlägget

Nu har jag då flyttat till en islandshästgård med ca 70 islandshästar.. Efter min första natt i stugan sitter jag nu och äter frukost i. Vid kvart över nio blir jag hämtad för att bli körd till stallet.. Det är rätt halt på vägarna ännu så jag kan inte cykla..

För vilken hästtokig tjej som helst skulle det nog låta som rena drömjobbet att få jobba på en stor gård med massor av islandshästar men för mig känns det inte alls så just nu.. Jag vill bara hem, det är det enda jag tänker på och gråten är inte nära..
Jag har ju bott själv tidigare så det är ju inte det utan jag hade verkligen vant mig vid att bo hemma nu.. Att nu helt plötsligt befinna sig helt själv på främmande mark är väldigt svårt.

Stugan jag bor i har väl en del brister också, kylskåpet får det knappt plats något i, spisen är två enkla kokplattor vilket iofs fungerar bra men "köket" är dåligt planerat så det bli inte helt bra ändå.. Stugan är mer anpassad för övernattning med frukost..

Jag hade planerat massa god mat inför flytten men nu har jag ingen lust alls att laga mat på man inte bli sugen på det av att kolla på en otroligt smala bänk som utgör köket... Usch vad negativ jag känner mig.. men det är ändå här jag kommer spendera mest tid, i stugan. Jag hoppas att det kommer kännas lite bättre när jag kommer till stallet.

Vi får se hur det fungerar denna veckan, annars får jag väl åka hem om det blir för jobbigt.. Jag saknar min mamma riktigt mycket också! ♥
All personal här är jättetrevlig vad jag märkt hittills men kan det överväga min hemlängtan?

Bloggar från mobil

Försöker mig på att blogga från älsklings iphone. Det var inte helt lätt att förstå hur man ens skulle få det att funka så man kan skriva inlägg. Efter en hel del tryckande lyckades älskling på något sätt! Hur vet vi faktiskt inte.

Vi sitter just nu på Burger King i Ullared efter att ha shoppat inne på Gekås i ca 4 timmar. Jag shoppade en hel del kul, fast det mesta var nödvändiga saker som jag behöver när jag ska flytta. Lite hästgrejer blev det också!

Nu är det tid för oss att klä på oss och gå till bussen så vi får komma hem!

Produktiv dag

Idag lyckades jag hinna med allt jag ville få gjort! Jag började med att baka två sorters bröd och sedan brownies. Allt blev riktigt lyckat. I jäspauserna passade jag på att ta mig an min älskade fleecevante som jag har fasat så att laga då den hade en hel del hål men idag tog jag äntligen tag i det! Hålen invändigt lagade jag genom att lappa över med mörkblå fleece som jag hade. Vanten är även förstärkt i handen med mockaimitation och som tur är hade jag svart mockaimitation hemma. Jag ritade av tummen och klippte sedan ut i tyget, klippte två exemplar så det blir extra starkt. Sedan vändsydde jag ihop, vrängde och gjorde en snygg stickning längs med kanten. Just nu är det bara nålat på vanten, får se om jag orkar sy fast det till Sverige värsta bilförare ikväll..

Packning fortsatte jag även att ta tag i, kollar igenom hela huset då mina saker finns utspridda både här och där i olika förråd. Jag kom väl inte så värst långt men en bit på väg..

Sen vill jag även berätta om halstäcket i fleece jag har sytt till Ráks fleecetäcke, har inte sytt fast de än dock då jag vill prova först men tror det kan bli riktigt snyggt. Jag har även fodrat min luva med fleece till min overall, blev riktigt bra tycker jag!
Som ni kanske märker är sömnad något jag tycker är riktigt roligt! Här nedan följer lite bilder på det jag gjort..
Veckans tips #5

Alla vet vi ju att illamående är något vi helst slipper om vi kan. Många vet ju om att vitpepparkorn hjälper för att hålla magsjuka borta, men om man redan blivit illamående på?
Ja, då har jag faktiskt ett tips som min mormor lärt mig. Man behöver en citron och vatten. Pressa ur all saft ur en halv citron, häll saften i ett normalstort dricksglas. Fyll sedan upp till hälften med vatten och drick långsamt, något surt men det stabiliserar magen galant! Kan behöva upprepas några gånger under dagen för full effekt. Jag har själv provat och det fungerade!

Uppe med tuppen... nästan

Meningen var som jag tänkte i går kväll, att jag skulle gå upp halv åtta idag då jag har en hel del att göra.. Fast när väckarklockan ringde kändes tanken på att ligga kvar en stund rätt lockande. Klockan kvar över åtta klev jag upp i alla fall och har nu strax ätit klart frukost. Sedan blir det bara till att sätta igång med brödbak.

Igår började jag med att baka två limpor, idag ska jag fortsätta med kuvertbröd och frallor som vi ska ha i helgen på kalaset. Jag ska även baka mina mumsiga brownies!
Under jäsningstiden på bröden ska jag skriver lite recept i min receptbok. Det är verklige någon jag tycker är kul, att leta nya recept och prova dem sedan. Helst ska man också se bilder till recepten så man i förväg kan avgöra om det kommer bli gott eller ej!

Lite sömnad ska jag försöka hinna med idag också och även att packa då jag inte kommit så lång än! Nu ska jag dricka upp mitt te och sätta fart.

Skillnad?

Ser ni någon skillnad på dessa två bilder?
Den första är från 8 januari 2010 och den andra är från 28 januari 2011.

Hon har allt börjat på lite större mage. Troligen kommer fölet i början på maj någon gång :)Upprörd..

Efter att ha tittat klart på andra delen av Uppdrag granskning om Ikea är jag mer upprörd än någonsin.. Jag fattar inte hur en man som trycker så på att Ikea är svenskt och ska kopplas till Sverige egentligen inte har något själv med Sverige att göra.. Borde inte han också ta sitt ansvar för Sverige, betala sin skatt här och få Sverige att gå runt och öka sina inkomster.. Ikea är ju inte ens ett svenskt företag, kan inte ett enda företag få vara helt svenskt i dagens samhälle?
Ingvar som har så otroligt många miljoner har råd att ha Ikea hemma i Sverige. Det måste ju kosta en hel del att ha igång alla de olika företagen i de olika länderna för att slippa betala så mycket skatt... Varför blir man bara snålare och snålare ju rikare man är?
Ikea går ju fruktansvärt bra, jag tror inte att det kommer finnas brist på pengar hos Ikea. Flytta hem Ikea till Sverige så vi Svenska verkligen kan få vara stolta över vårt SVENSKA Ikea.

Jag vet egentligen inte vad jag ska skriva utan babblar bara på om det som poppar upp i huvudet just nu.. Jag har bara en väldigt konstig känsla i magen och är bara upprörd..

Är det någon mer som sett programmet? Vad säger ni om det?

Utvärdering

För ett tag sedan fick jag förfrågan om jag ville vara med på Lisas blogg Equiline och göra en utvärdering då hennes bloggidé är att folk ska kunna skicka in en utvärdering om någon produkt man gillar. Jag valde att skriva om mina favorit ridbyxor och utvärderingen kan ni läsa här! Samtidigt som du besöker bloggen kan du vara med i omröstningar om snyggaste ridstövlarna, ridhjälmarna m.m. Läsa om hissar och dissar, tips och så finns även en stor bloppis!

Tekna dressyrsadel

Titta vad jag hittade på en hemsida! Lyckades dock inte komma in på fliken about us så därför vet jag inte vart någonstans denna affär är ifrån.

Det jag hittade är i alla fall en Tekna dressyrsadel med vita sömmar, väldigt snyggt tycker jag själv!
Det konstiga är att jag bara lyckades hitta den på denna sidan så den verkar inte vara så vanligt. De på Saddlery trading company kanske själv har sytt dit vita sömmar. Jag tror inte ens att Tekna saddlery har det på sin egna hemsida faktiskt.

Är det någon som vet något om just denna sortens Teknasadel med vita sömmar? Jag hade gärna velat ha en själv!


Blinga sadel

Jag tycker det är otroligt snygg att blinga sin sadel, speciellt på bakvalvet. Antingen runt märket om det finns något eller på frihand!
Det var hos Sara som jag fick inspirationen, tycker att det blev riktigt fin på hennes sadel!
Fast för det första har jag ingen sadel än så jag får vänta ett tag. Vill verkligen att Teknan ska komma ut i 16,5" nu nu nu.. Tittade på bilder från när jag hade min i större modell, det är ju verkligen hur snygg som helst och så skön!

Sen är ju frågan vilken färg man ska ha på strassstenarna. Märket är lite orange och min utrustning går antingen i rött,marinblå och vitt eller turkost och brunt så något måste passa till allt. Funderar på vita strassstenar man kan köpa på Biltema.

Ni som har blingat er utrustning, kan man fästa strassen på vad som helst? Eller lossnar de lättare på en del material än andra?


Bilden kommer från en dansk sida. Bossorna ser dock väldigt platta ut men det är märket som är det viktiga här!
Vilken färg tror ni skulle passa?

RSS 2.0